Abone Ol

CHP Sözcüsü fotoğraf kesme ayıbını değil, Muharrem İnce'yi eleştirdi

Bekir Coşkun'un cenazesinde çekilen Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce fotoğrafı CHP'nin sitesinde sansürlendi. İnce bu ayıbı eleştirdi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise, İnce'nin CHP'yi eleştirmesine tepki gösterdi. .

CHP Sözcüsü fotoğraf kesme ayıbını değil, Muharrem İnce'yi eleştirdi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’li Muharrem İnce’nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana olduğu sırada çekilen fotoğraftan kendisinin çıkarıldığını söyleyerek CHP’yi eleştirmesine tepki gösterdi.

Öztrak, “Bu kesilmiş bir resim değil, o açıdan çekilmiş bir resim. Videoda ise etrafındaki diğer kimselerin de resimleri ortada. Ben bunu bir eleştiri fırsatı olarak görüp partiyi eleştirmeyi doğru bulmuyorum” dedi.

CHP Sözcüsü fotoğraf kesme ayıbını değil, Muharrem İnce'yi eleştirdi - Resim: 1CHP o fotoğrafta Muharrem İnce'yi makasladı: Asıl bölücü kimmiş..

 NE OLMUŞTU?

CHP’li Muharrem İnce, gazeteci Bekir Coşkun'un cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana çekilen fotoğraftan kendisinin kesilip çıkarılmasına tepki göstererek, "O fotoğrafı çeken, fotoğrafın CHP'nin resmi sitesinde yayınlanmasına izin verenlere teşekkür ediyorum. Partide bölücü kimmiş, herkes görmüş oldu" demişti..