Abone Ol

İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: Sıkıştığı zaman ortaya bir yalan atıyor

Muharrem İnce, Ankara'da evinin yakınındaki parkta yürüyüş yaparken konuştu. Saray finanse ediyorsa bunun ismini açıklayacaksın, mecbursunuz dedi

İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: Sıkıştığı zaman ortaya bir yalan atıyor

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun televizyon programdaki sözlerine ilişkin, "Sıkıştığı zaman ortaya bir yalan atıyor, 'saray bizim içimizi karıştırmak istiyor'. İçinizi zaten kendiniz karıştırıyorsunuz siz. 'Atatürk' diyemeyen il başkanını hala orada tutuyorsun. Saray finanse ediyorsa bunun ismini açıklayacaksın, mecbursunuz buna.Muharrem İnce, Ankara'da evinin yakınındaki parkta yürüyüş yaparken konuştu. dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında Millet İttifakı'nın dağılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini iddia etti. "Muharrem İnce'yi mi kastediyorsunuz?" sorusu üzerine de Kılıçdaroğlu, "Sadece o değil" cevabını verdi. Muharrem İnce, Ankara'da evinin yakınındaki parkta yürüyüş yaparken konuştu.

İnce, "Beceriksiz muhalefetini kapatmak için 'sarayın adamları' diyor. Bu ilk değil daha önce de 'saraya giden bir CHP'li' demişti. Ben dava açtım o gazeteciye, CHP yönetimi dava açamadı; çünkü yalan bu, herkes biliyor bunun yalan olduğunu, kurgulama. Merkezi de CHP Genel Merkezi bu yalanın" dedi.