Abone Ol

İnce kendini İmamoğlu ile karşılaştırıp ben daha iyiyim mesajı mı veriyor?

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, "Bir 'olamama' hikayesi: Muharrem İnce" başlıklı yazısında Muharrem İnce'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara değindi.

İnce kendini İmamoğlu ile karşılaştırıp ben daha iyiyim mesajı mı veriyor?

Candaş Tolga Işık "Hâlâ o skandal geceyle ilgili başkalarını suçluyor. Üstü kapalı bir şekilde kendi performansını İmamoğlu’nun performansı ile karşılaştırıp 'Ben daha iyiyim' mesajı veriyor" dedi.

Işık, İnce hakkında "Sonra da adeta hepimize salak muamelesi yapıp 'Beni karşı karşıya getiremezsiniz' diyor. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle İstanbul seçimlerini kıyaslayıp, buram buram 'İstanbul’da kazanmak daha kolaydı, ben daha zor şartlarda yarıştım' mesajı taşıyan laflar ederseniz kusura bakmayın olacağı budur" diye yazdı. Işık şöyle devam etti:

"Sizin kaybetme sebebinizle Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da tarih yazma sebebi aynı"

"Değerli Muharrem Bey, siz seçim gecesi yok oldunuz, o ertesi günün sabahına kadar bir dakika bile yalnız bırakmadı seçmenini. Siz ertesi gün başta genel başkanınız ve partilileriniz olmak üzere kendinizden başka herkesi suçladınız, o hiçbir zaman hiçbir yol arkadaşına toz kondurmadı.

Siz hâlâ bize kendinizi methediyorsunuz, o ise hep onu oraya getirenleri methetti. Demem o ki sizin kaybetme sebebinizle Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da tarih yazma sebebi aynı: Samimiyet. Sizde ne kadar yoksa onda da o kadar çok..."

Yazının devamı için tıklayın