Abone Ol

İmamoğlu'yla Dalga Geçen Ahmet Hakan aynı gün Tek Sayfada 6 Erdoğan Fotoğrafı Kullandı

Paşabahçe Vapuru töreninde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vapurun restorasyonunda İBB’ye yer verilmemesini eleştirmişti. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da özür dilemek yerine alay etmeye çalışmıştı. Hürriyet tek sayfada 6 Erdoğan fotoğrafı kullandı.

İmamoğlu'yla Dalga Geçen Ahmet Hakan aynı gün Tek Sayfada 6 Erdoğan Fotoğrafı Kullandı

İBB iştiraki Şehir Hatları, 1952 üretimi 70 yaşındaki Paşabahçe Vapuru’nu, 566 yıllık Haliç Tersanesi’nde restore etti.

Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hürriyet gazetesinin Paşabahçe haberinde İBB, şehir hatları ve şirket adına yer verilmemesine tepki göstererek , “Bir an acaba gemi uçarak gelip buraya kondu mu diye düşündüm. Kendi kendini restore etmiş mi diye düşündüm. Gerçekten bu aklın, bu ülkeye, bu şehre, bu ülkenin insanlarına, çocuklarına, maneviyatına verecek tek bir şeyin aldığını artık düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan bugünkü yazısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na cevap vererek “Vah vah. Kıyamam ben sana. Sen yine mağdur mu oldun bakayım” diyerek kendisine sarılma arzusu doğuyor insanın içine dedi.


6 DEFA ERDOĞAN’I KULLANDILAR

Hürriyet aynı gün yaptığı bir haberde, tek sayfada 6 kez AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını kullandı.