Abone Ol

İmamoğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması: Büyük bir hata olacak

İmamoğlu "Erdoğan'la bize göre yanlış ve eksikliklerini görüşmek isterim" dedi.

İmamoğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması: Büyük bir hata olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir canlı yayında soruları yanıtlıyor. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmeleri durumunda Kanal İstanbul projesini masaya yatırmak istediğini söyledi.

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğündeki programda Veyis Ateş, Deniz Zeyrek ve Nevzat Çiçek'in sorularını yanıtlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özellikle Kanal İstanbul projesini tartışmak istediğini vurgulayan İmamoğlu, "Erdoğan'la Kanal İstanbul'la ilgili ben tartışmak isterim. Kamuoyunda böyle bir sürecin oluşmamasını, tartışılmamasını konuşmak isterim. Planını da tartışmak isterim. Ben bunun İstanbul'da büyük bir hata olacağını savunuyorum. Bize göre yanlış ve eksikliklerini görüşmek isterim" dedi.

Erdoğan'dan randevu talep etti mi?

'Erdoğan'dan bir randevu talebinde bulundunuz mu?' sorusuna da İmamoğlu, "Bulunmadım, çünkü bizi yeniden davet edeceklerini belirttiler. Komisyonlarla bir ortak çalışma masasıyla ilgili teşekkür ettim. Geçen hafta bir gazetede çağrının yapılacağı noktasında bir haber çıktı. Ama henüz bir çağrı yapılmadı" dedi.