Abone Ol

İmam Hatip lisesinde öğrencilerden R.T.E. yazdılar!

Niğde’nin Çamardı İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdülgani Özkan, öğrencilerini okul bahçesinde toplayarak, harf biçiminde dizdi ve “R. T. E.” yazdırdı. Öğrenci kızlardan ikisi de harfler arasında ”Nokta” niyetine kullanıldı.

Öğrencilerden R.T.E. yazdılar!

Müdür Özkan, öğrencilerini okul bahçesinde toplayarak, harf biçiminde dizdi ve “R. T. E.” yazdırdı. Öğrenci kızlardan ikisi de harfler arasında ”Nokta” niyetine kullanıldı. Ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ziyarete giden müdür, havadan çekilen bu görüntünün fotoğrafını Erdoğan'a hediye etti.

İmam Hatip lisesinde öğrencilerden R.T.E. yazdılar! - Resim: 1

YOLUNDAYIZ REİS
Niğde'nin Çamardı İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdülgani Özkan, öğrencilerini okul bahçesine çıkararak yukarıdan gözükecek şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin başharfleri olan “R.T.E” yazdırdı. Özkan, bu karenin üzerine“Müminiz, askeriz; ölsek de imam hatipliyiz. Yolundayız Reis” yazısını ekledi. Fotoğrafı da Erdoğan'a gönderdi.

AK SARAY’A DAVET ETTİ
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, Çamardı İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Ankara'daki sarayına davet etti, okul müdürüyle ve yöneticiler ve öğrencileri ağırladı. Erdoğan'ın özel davetlisi olarak Saray'a gelen ekip, 2 idareci ve 7 öğrenciden oluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın düzenlediği resepsiyonun ardından öğrencilerden oluşturularak çekilen “R.T.E fotoğrafı” çerçeveletilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edildi. Ziyaret sonrası okul müdürü Özkan ve öğrenciler, Erdoğan ile birlikte çektirdikleri fotoğrafını da Facebook profilinden paylaştılar.

İmam Hatip lisesinde öğrencilerden R.T.E. yazdılar! - Resim: 2

sözcü