Abone Ol

İlk görüşte aşkın bedeli pahalıya patladı

Sakarya'da yaşanan olayda 34 yaşındaki İrfan Töremir'in hem evlilik hayali suya düştü hem de 12 bin TL'sini kaybetti

İlk görüşte aşkın bedeli pahalıya patladı

Sakarya'da yaşanan olay şöyle gelişti: Daha önce başından bir evlilik geçen İrfan Töremir, tekrar evlenmek isteyince bir yakınının tanıştırdığı kadınla ilişki yaşamaya başladı.

1 hafta flört eden çift evlenme kararı aldı ama kadının istekleri bitmedi.

10 BİN LİRALIK ALTIN ALDI

Kuyumcu kuyumcu dolaştılar. 2 bilezik, 2 yüzük bir kolye takımı ve içinde kolyesi yüzüğü olan bir set aldılar. Kendisini Cansel olarak tanıtan kadın, bir sonraki gün ağlayarak İrfan Töremir'in yanına geldi ve tefecilerden borç para aldığını, kafasına silah dayadıklarını söyledi.

KADIN KAYIPLARA KARIŞTI

Adam dolandırıldığını anladı fakat oyuna bir süre daha devam etti. Sonrasında ayrılmak istediğini söyledi ve altınları geri istedi. Kadın ise altınları geri vermeyerek kayıplara karıştı. Sonrasında İrfan Töremir yakınını ve kendisini Cansel olarak tanıtan kadını polise şikayet etti. Parasını geri getirirse şikayetinden vazgeçeceğini söyledi.

'BU DOĞRU KIZ DEDİM'

Mutluluğu bulduğunu zanneden İrfan Töremir, "Mutlu olamadım dedim bari bunda mutlu olurum. 'Seni seviyorum dedi yakınlaştı bana ben de inandım kandım bu doğru kız dedim. Evlenecektik, annemin elini öpecekti, ben de onlara gidecektim inandım, kandım" dedi.

Posta