Abone Ol

İktidarı Eleştirdiği için İşine Son Verilen Spiker Sert Çıktı: Sizden Korkmuyorum

Galatasaray TV, spiker Serbay Şenkal’in işine son verdi. Şenkal sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, ‘siyasi’ paylaşımları nedeniyle işten çıkarıldığını belirtti. Şenkal, “Siyasi rejime, hakkımı helal etmiyorum” dedi.

İktidarı Eleştirdiği için İşine Son Verilen Spiker Sert Çıktı: Sizden Korkmuyorum

Galatasaray TV, spiker Serbay’ın işine son verdi. Şenkal işten ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda, ‘sosyal medyada yaptığı paylaşımlarım gerekçe gösterildi’ dedi.

İktidarı eleştiren Şenkal, ” Benim gibi belki yüzlerce kişi siyasi iktidarın görev yaptığı dönemde ekmeklerinden edildi. Kulüpten fesih bildirimi tebliğ edildi. Net bir şekilde, ‘sosyal medyada yaptığını siyasi paylaşımlardan dolayı iş akdiniz feshedildiğine’ dair bir belge. Hiçbir kelamım Galatasaray’a, Dursun Özbek’e ve yönetimine değildir. Söylemlerim siyasi erke, hükümete, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a. Sizden korkmuyorum. Benim ekmeğime, işime son verdiniz” ifadelerini kullandı.

Şenkal devamında ise şunları söyledi:

“İşten kovulduğum için bu benim ileride gurur madalyasıdır. İleride çocuklarıma anlatacağım büyük bir gurur hikayesidir. Göğsüm kabararak, vicdansız bir düzen vardı, ben böyle bir dönemde sinmedim diyeceğim”