Abone Ol

Seren Serengil ve Ebru Şallı arasında yasak aşk krizi

Seren Serengil: Ebru Şallı'nın yolu açık olsun

Seren Serengil ve Ebru Şallı arasında yasak aşk krizi

Serengil, Şallı’nın sevgilisi Uğur Akkuş’un boşanmasının ardından Ebru Şallı ile Uğur Akkuş’un nikah masasına oturacağını söylemişti. Fakat Ebru Şallı yaptığı açıklamada Seren Serengil’i yalanladı ve “benim ağzımdan çıkmayan hiçbir söze inanmayın” dedi. Bunun üzerine ikilinin arası açıldı

Ebru Şallı’nın sevgilisi hakkında şok iddia!

Hürriyet'e göre, Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı programda şöyle konuştu: “Ben hiçbir zaman yalan söylemem. Arkadaşlarımla yaptığım mesajlaşmaları da ortaya dökecek değilim. Bu saatten sonra Ebru’nun yolu açık olsun. Çocukları var kötü olmasını istemem” dedi.

Ufak bir hatırlatma: Seren Serengil geçmiş zamanda canlı yayında Ebru Şallı'nın çıplak fotoğraf haberleri yayıldığında canı pahasına savunuyordu. Hatta ‘O yanımda giyinip soyunur, göğüslerini biliyorum fotoğraftakine benzemiyor hatta uçları bile farklı’  şeklinde detaylar verse de... Program partneri Cengiz Semercioğlu aksini iddia ederek,  ‘Peki o fotoğrafın gerçek olduğu ortaya çıkarsa ne olacak?’ sorusunu yöneltti.

Serengil’in yanıtıysa oldukça ilginç ti.. "Eğer bu çıplak fotoğraf gerçek çıkarca Ebru Şallı’yla olan arkadaşlığım biter.."