Abone Ol

2 çocuklu Ebru Şallı'ya ateş et ve unut demek nedir Cem?

Ebru Şallı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, aşk hayatıyla ilgili sorulara Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' şarkısını mırıldanarak imalı bir cevap vermişti.

2 çocuklu Ebru Şallı'ya ateş et ve unut demek nedir Cem?

Bunun üzerine Haberturk yazarı Esin Övet Cem Yılmaz'ın o sözlerine sert tepki gösterdi.

Esin Övet Cem Yılmaz için şu sözleri kaleme aldı:

''Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği. Neden erkekler, kadınlara hoyrat davranıyorlar.

Ne çirkin bir cevaptır bu Cem Yılmaz. Kimse şarkının sözlerine açıp bakmaz ki! Ne demek istediğini anlamaya çalışmadan yorum yapar, bilmez misin Cem Yılmaz.

Oğlun Kemal’i de bu zihniyetle mi yetiştiriyorsun?

Şarkının sözlerine bakılmadan yorumlar yapıldı bile. Duyduğum birkaç kişinin konuşması karşısında midem bulandı. İki erkek çocuğu olan bir kadın soruluyor sana. Senin vakit geçirdiğin, mesajlaştığın kadın. Kimse bir şey anlamaya çalışmıyor, okumuyor, başlığa bakıp yorum yapıyor bilmez misin Cem Yılmaz.

Sen bir kadın sorulduğunda “Ateş et ve unut” dersen, ne anlaşılır özellikle sizin erkek dünyasında bilmez misin? Soruyorum sana. Maalesef düşünmeden yanıt vermişsin Cem Yılmaz. Kimse senin gibi zeki değil. Kimse bu şarkı sözünün ne olduğunu, şarkının ne anlattığını anlamaya çalışmadı bilesin.

Sen, “Ateş et ve unut” dersen neler söylenir bilmez misin? 2011 yılında yazılmış bir şarkıyı açıp da bakmıyor kimse Cem Yılmaz. Her gün ekrana çıkıp yayın yapan bir yorumcu bile, “Kürk Mantolu Madonna”daki Maria Puder’i, şarkıcı Madonna sanıyor. Gerisini sen düşün artık Cem Yılmaz.

Ekrana çıkan kişi açıp bakmıyorsa, sokaktaki adam hiç bakmaz. Yazık, bari sizler yapmayın, yazık! ''