Abone Ol

İkbal Gürpınar reyting için uyduruyor sözlerini affetmedi

Eşinden şiddet gördüğünü açıklayan sunucu Gürpınar hakkında ‘reyting için uyduruyor’ diyen sosyal medya kullanıcısına hakaret davası açtı.

İkbal Gürpınar o sözleri affetmedi

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle gündeme oturan ünlü sunucu İkbal Gürpınar, "reyting için yapıyordur..." sözleri ile kendisini hedef alan hayranını savcılığa şikayet etti. Savcılık, kimliğini belirlediği sosyal medya kullanıcısı hakkında "hakaret" suçu kapsamında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

KORUNMA TALEP ETMİŞTİ

İkbal Gürpınar eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvurup korunma talep etmiş, medyada geniş yer bulan bu durum sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Ünlü sunucu, zor günler geçirdiği bu dönemde sosyal medya üzerinden kendisine çok sayıda sinkaflı küfür ve sözler söylendiğini iddia ederek, "reyting için yapıyordur" sözlerini kullanan bir sosyal medya kullanıcısını savcılığa verdi.

SUÇU KABUL ETTİ

Savcılık, söz konusu hesabın sahibi İsmail Ü.'yü tespit etti. İsmail Ü., mesajı attığını kabul edince hakkında "hakaret" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.(Sabah)