Abone Ol

Ihlamur Kasrı'ndaki Muhafazakar sosyetik bebek mevlidi olay oldu

Ihlamur Kasrı'nda ihtişamlı bebek mevlidi sosyal medyayı karıştırdı. Sağlık Bakanlığı eski Müşaviri Ahmet Emin Söylemez'in kızı için düzenlenen mevlitte minik bebeğe bir de tek taş pırlanta yüzük takıldı.

Ihlamur Kasrı'ndaki Muhafazakar sosyetik bebek mevlidi olay oldu

Türkiye, son dönemde muhafazakar zenginlerin yaptıkları kutlamaları konuşuyor.

Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan, bekarlığa veda, kına gecesi, düğün, mevlit gibi organizasyonlarda, lüksün ön plana çıkarılması dikkat çekiyor.

Bu organizasyonlara bir yenisi de Ihlamur Kasrı'nda Berra isimli bebek için yapılan mevlit eklendi.

Görüntülerdeki annenin Instagram fenomeni Büşra Nur Çalar, bebeğin babası da Sağlık Bakanlığı eski Müşaviri Ahmet Emin Söylemez'di.

2016 yılında Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Ahmet Emin Söylemez ve eşinin bebekleri için düzenlediği lüks mevlid görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

AKP'li bürokratın kızı için düzenlenen lüks mevlitte minik bebeğe bir de tek taş pırlanta yüzük takıldı.

Ihlamur Kasrı'ndaki Muhafazakar sosyetik bebek mevlidi olay oldu - Resim: 1

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Küçük bir çocuk için harcanan para ve şatafat görüntüleri sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Twitter kullanıcılarından biri, "İnsanların açlıktan topluca intihar ettiği bir ülkede, saraylarda şatafatlı bebek mevlidi kutlayan ‘müslümanların’ dininden değilim ben" yorumunu yaparken, bir başka kullanıcı ise, "Ne gerek vardı bu kadar görgüsüzlüğe, şatafata, israfa? Mevlit adı altında insanlara sadece gösteriş yapmaktan başka bir şey degil. Bütün insanlar senin bebeğnin mevlidine ne kadar para harcadığını görmek zorunda mı? Umarım o bebek de ileride sizin zihniyetinizde bir birey olmaz" yorumunda bulundu.

Ekşisözlük'te de gündem olan mevlide ilişkin başlığı açan kullanıcı tepkisini, "5 metrekare odada 3 yıl açlıkla mücadele etmiş peygamberin ümmeti bu olmamalı" diye dile getirdi.

İŞTE OLAY GÖRÜNTÜLER