Abone Ol

İdo babasına sert çıktı! Sen benim için artık bittin!

Tatlıses’i ziyaret etmek için dün hastaneye giden 19 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses, babasının Ayşegül Yıldız ile evleneceğini öğrenince şoke oldu

İdo babasına sert çıktı! Sen benim için artık bittin!

İdo babasının yüzüne “Sen benim için artık bittin” diyerek hastaneyi terk etti. Tatlıses’in tedavi gördüğü günlerde Ayşegül Yıldız ile tartışan ve Yıldız’ı hastaneden kovan 20 yıllık eski hayat arkadaşı Derya Tuna da evlilik haberini duyunca oğlu İdo gibi büyük şok yaşadı. Tuna’nın çok öfkelendiği Tatlıses için yakınlarına “Hâlâ akıllanamamış, gerçekleri göremiyor” dediği öne sürüldü.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Tatlı: İstiyorduk

5 çocuk, 4 de torun sahibi olan Tatlıses’in resmi nikâhlı ilk eşi Adalet Durak’tan olan büyük oğlu Ahmet Tatlı, nikâh sonrası Mustafa Sarıgül’ü yolcu etti ve gazetecilerin soruları üzerine “Bu nikâhı ailecek çok istiyorduk. Babamın şu an keyfi gayet yerinde 1-2 aya hastaneden de çıkmış olacağız zaten. Babamın mutlu olması bizi de çok sevindiriyor” dedi. Taze çiftin nikâh sonrası geceyi kendileri için hazırlanan özel odada geçirecekleri öğrenildi. İbrahim Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat basın mensuplarına bir tepsi baklava ikram etmesi objektiflere yansıdı.

İBO’NUN NİKAHINDAN İLK VİDEO! İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Damla Buket Çakıcı

Ayşegül Yıldız’ın Tatlıses’ten nikâh öncesi tek bir isteğinin olduğu öğrenildi. Yıldız, Tatlıses’ten 13 Mart’taki silahlı saldırıda omzundan vurulan asistanı Damla Buket Çakıcı’yı işten çıkarmasını istedi. Tatlıses’in Yıldız’ın bu isteğini kabul ettiği ve yıllardır yanında çalışan asistanının işine son verdiği öğrenildi. Damla Buket Çakıcı’nın evlilik haberini alınca fenalaştığı ifade edildi.


Savaş: Terbiyeli ve iyi bir kız

Tatlıses’in eski hayat arkadaşı ve kızı Melek Zübeyde’nin annesi Perihan Savaş, Derya Tuna’nın aksine evlilik kararına sevindiğini söyledi. Tatlıses’in evleneceğini kendisine söylediğini belirten Savaş, “İbrahim bir hafta önce bana ‘Ben evlenmek istiyorum, Ayşegül ile evlenmek istiyorum. Böyle bir karar verdim’ dedi. Ben de ‘Sen nasıl istersen, hayırlısı olsun. Allah mesut etsin. Kimse sana bir şey diyemez, kocaman adamsın’ dedim. Ayşegül çok terbiyeli, saygılı, iyi bir kız. Hastanede karşılaştığımızda da konuşuyoruz. İnşallah mutlu olurlar” diye konuştu.