Abone Ol

İclal Aydın çıldırdı!!! İşte gamzeli evliliği bitiren şok pozlar!!! GALERİ

"Gamzeli Aşıklar" Tuna Kiremitçi ile İclal Aydın'ın evliliğinin bitmesine hangi fotoğraflar neden oldu? İclal Hanım neden öfkelendi. İşte ilginç olayın fotoğrafları.

İclal Aydın çıldırdı!!! İşte gamzeli evliliği bitiren şok pozlar!!!...

Anneyiz.Biz dergisinin, babaların gözünden ve kaleminden annelerin portresini anlattığı ve 4-13 Mayıs tarihleri arasında Kanyon Alışveriş Merkezi'nde bir sergiyle kamuoyuna duyuracağı etkinliği için Tuna Kiremitçi de, eski eşi Yasemin ve üç yaşındaki oğlu Can'ı fotoğrafladı. Kendisinden habersiz bu etkinliğe katılan ve eski eşi Yasemin için duygusal bir mektup da yazan Kiremitçi'nin bu davranışına içerleyen İclal Aydın da, kırgınlığını Kiremitçi'ye iletti.

Kiremitçi ile Aydın arasında bu etkinlik yüzünden ciddi kavgalar yaşandı. Yakın çevresine Kiremitçi'nin bir türlü eski eşinden kopamadığını anlatan Aydın, ucankuş sitesine gönderdiği açıklamada, "Zor bir evlilikti bizimki. Göz önünde olmak, çocuklu insanlar olmak, yaratıcı bir işle uğraşmak. Ama benim düşündüğümden de zormuş meğer. O kadar üzgün, o kadar yorgunum ki. Boğazımda bir yumruk, olup bitene alışmaya çalışıyorum" dedi.