Abone Ol

İçerde'nin 23. bölümünde Mert ve Celal'in konuşmaları izleyenleri meraklandırdı!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi İçerde'nin 23. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

İçerde'nin 23. bölümünde Mert ve Celal'in konuşmaları meraklandırdı

Mert ve Celal'in konuştukları sahnede Celal'in "bu işi başardığımızda ikimizin karşısında durmaya kimsenin cesareti olmayacak" dediği anlar izleyenlerde merak uyandırdı.
Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi "İçerde", bu hafta da tüm kategorilerde izlenme rekorları kırarak zirveye adını yazdırdı. Dizide bu hafta Kebapçı Celal, Handan'a iş teklifinde bulundu. Sarp'a karşı bir oyun içinde olan Celal, ilk hamlesini Handan üzerinden gerçekleştirdi. Son bölümden hemen sonra yayına giren İçerde 23. bölümden ilk sahneler seyirciyi heyecanlandırdı. Bu sefer Mert ile iş birliği içinde olan Celal, yeni bölümde hedefinde kim olacak? şimdiden merak konusu oldu.

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay ve Mustafa Uğurlu’nun başrollerini paylaştığı İçerde 23. yeni bölümü ile 27 Şubat 2017 Pazartesi akşamı Show TV'de ekrana gelecek.
PAZARTESİNİN GALİBİ "İÇERDE"!

"İçerde", 20 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümüyle AB’de 12,04 izlenme oranı (rating), 26,69 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 11,32 izlenme oranı (rating), 24,00 izlenme payı (share), Total’de ise 9,34 izlenme oranı (rating), 20,50 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

SOSYAL MEDYA "KİM KAZANACAK" DEDİ!

İçerde, geçtiğimiz akşam ekrana gelen heyecan dolu son bölümünde #kimkazanacak etiketi ile 30.479 tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 17 saat 45 dakika, Dünyada ise 3 saat 40 dakika TT listesinde kaldı.

SARP, İKİSİNİN BİRDEN DEFTERİNİ DÜRECEĞİZ!

Ekrana gelen bölümde; Mert, Celal'e zarfı gösterdi ve Celal'in hiç beklemediği bir anda Celal'e silahını çekti. Ancak vurmadı. Sarp Yusuf ile buluştuğunda Davut aradı ve bir sevkiyat olduğunu söyledi. Bunun üzerine Celal Sarp'a bir çanta para verdi Alyanak ile kumarhaneye gitmelerini iletti. Alyanak ve Sarp kumarhaneye gittiklerinde Handan ile tanıştılar. Sarp kumar oynamaya başladıklarında aslında bunun bir ödeme olduğunu fark etti. Alyanak ve Sarp çıkarken Handan, Alyanak'a ayrı Sarp'a ayrı kartlar verdi. Alyanak Handan'dan aldığı kartı Celal'e ilettiğinde Celal elinde başka bir kart ile Sarp'ı oyuna getirmeyi planladı. Bunun farkına varan Sarp Yusuf Müdür'ü uyardı. Yusuf Celal'i takibe aldı ve Handan ile buluşmasını izledi. Bu arada diğer kartta yazan adrese bir baskın olmadığı için Sarp da temize çıkmıştı. Celal'in adamları Yaşar'ı içerde öldüremedi, hastanede koruma altındayken öldürttü. Bu arada Sarp, Handan'ın yanına gitti ancak o arada kumarhaneye baskın yapıldı ve arka kapıdan kaçmak zorunda kaldılar. Yoldayken Handan çok önemli bir çantayı baskın yapılan ofiste unuttuğunu söyledi. Sonrasında Celal, Handan'ın yanına gelip çantayı ona getirip kendini kanıtladı. Heyecanın eksik olmadığı bölümde Handan'ın Sarp'ı Celal gittikten sonra arayıp baskın yapılan yerdeki çantayı Celal'in ona getirdiğini söyledi. Sarp ve Yusuf Müdür baskına giden polislerden birinin Celal'in adamı olduğunu anladığı anlarda Yusuf'un Sarp'a "ikisinin birden defterini düreceğiz" dediği sahne izleyenleri ekran başına kilitledi.
Sarp’ın hapse girmesinin ardından Yaşar’ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp’ın hemen aklanması Celal’in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir. Sarp’ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur. Celal, Mert’e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert’in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır. Eylem adım adım Mert’in izini sürmektedir. Bulduğu her yeni ipucu Mert’ten daha fazla şüphelenmesine sebep olur.

Peki İçerde dizisi 23. bölümünde neler olacak?