Abone Ol

İbrahim Karaosmanoğlu, Diriliş Ertuğrul'un yönetmen koltuğunda

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yönetmen koltuğuna oturdu.

Diriliş Ertuğrul'un yönetmen koltuğuna sürpriz isim

Şubat 2014’te yayına hazırlama sürecinin başladığı dizinin Riva’daki çekimlerine konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na, TDBB İcra Kurulu üyelerinden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’da eşlik etti. Kayı Obası’nda dövüş sahnelerinin çekildiği bölümü yöneten Başkan Karaosmanoğlu, asıllarına uygun bir şekilde yapılan 600 metrekarelik Süleyman Şah otağı ve 35 adet çadırla birlikte toplam 40.000 metre kare alanda inceleme yaptı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin setine konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, verilen arada da Kaan Taşaner (Gündoğdu), Hülya Darcan (Hayme Ana), Esra Bilgiç (Halime Hatun), Didem Balçın (Selcan), Celal Al (Abdurrahman), Barış Bağcı (NOYAN) ve diğer oyuncularla sohbet etti.

Cihan CİHAN
İbrahim Karaosmanoğlu, Diriliş Ertuğrul'un yönetmen koltuğunda - Resim: 1