Abone Ol

Beyaz Saray'ın Kedisi Willow'un Fotoğrafları Yayınladı

Biden ailesi yeni bir kedi sahiplendi. Beyaz Saray'ın yeni sakini olacak olan Willow adlı kedinin fotoğrafları paylaşıldı.

Beyaz Saray'ın Kedisi Willow'un Fotoğrafları Yayınladı

Köpek insanı olmakla bilinen ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden çifti, bir kedi sahiplendi. Beyaz Saray yönetimi tarafından uluslararası haber ajanslarına gönderilen fotoğraflarla Beyaz Saray’ın gri-beyaz tüylü yeni sakini resmen tanıtıldı.
First Lady Jill Biden ile ilk kez 2020'de tanıştığı belirtilen kedinin ismi, Willow. Adını Jill Biden'ın memleketi Willow Grove kentinden alan 2 yaşındaki kedinin First Lady'yi gördüğü anda kucağına atladığı ve konuşmasını yarıda kesmesine neden olduğu belirtildi. Jill Biden'ın sözcüsü Michael LaRosa, konuya dair açıklamasında, "İkili arasında hemen bir bağ oluştu" ifadelerini kullandı.

Biden çiftinin köpeği Commander ile birlikte yaşayacak olan kedi Willow'un, 'en sevdiği oyuncaklarıyla birlikte, koklamak ve keşfetmek için bolca alana sahip Beyaz Saray'a yerleştiği' kaydedildi.

Willow, eski ABD Başkanı George W. Bush'un kedisi India'nın 2009'daki ev sahipliğinden bu yana Beyaz Saray'da yaşayan ilk kedi olacak.Beyaz Saray'ın Kedisi Willow'un Fotoğrafları Yayınladı - Resim: 1