Abone Ol

Hülya Avşar'ın Yeni Aşkı Daha Önce Deniz Akkaya ile Görüntülenmiş

Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, kendisinden 11 yaş küçük iş insanı Cemal Güzelci ile görüntülenmişti. Güzelci'nin daha önce Deniz Akkaya ile de görüntülendiği ortaya çıktı.

Hülya Avşar'ın Yeni Aşkı Daha Önce Deniz Akkaya ile Görüntülenmiş

12 yıldır özel hayatında kimse olmayan oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, aşk orucunu bozdu. Avşar, geçtiğimiz çarşamba akşam iş insanı Cemal Güzelci ile sarmaş dolaş görüntülendi. İkilinin romantik fotoğraflarının ardından Güzelci hakkında dikkat çeken bir detay öğrenildi.

Hülya Avşar'ın Yeni Aşkı Daha Önce Deniz Akkaya ile Görüntülenmiş - Resim: 1

SOSYAL MEDYA HESABI YOK

58 yaşındaki Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde, " Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil, spor yapmayan insanlar da bana göre değil" demişti. 47 yaşındaki Cemal Güzelci'nin Instagram kullanmadığı ve düzenli olarak spor yaptığı öğrenildi.

2013 YILINDA DENİZ AKKAYA İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Cemal Güzelci'nin bir zamanlar Hülya Avşar ile kavgalı olan manken Deniz Akkaya ile birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. İkili, 2013 yılında Ulus'ta bir mekan çıkışı görüntülenmişti. Akkaya'nın, Hülya Avşar-Cemal Güzelci aşkına dair ne yorum yapacağı merak konusu oldu.

Hülya Avşar'ın Yeni Aşkı Daha Önce Deniz Akkaya ile Görüntülenmiş - Resim: 2

HÜLYA AVŞAR VE DENİZ AKKAYA NEDEN TARTIŞTI?

Hülya Avşar yıllar önce, "Erkek çalışsın kadın evde otursun" diyerek polemik yaratmıştı. Deniz Akkaya, Hülya Avşar'ın bu çıkışına "Cahil geldi, cahil gidecek. Bu kadınla ilgili ne olur bana soru sormayın. Ben geriliyorum dinlerken... Kız çocuklarını yanlış etkiliyor" diyerek tepki göstermişti. Deniz Akkaya ile Hülya Avşar uzun yıllardır konuşmuyor.