Abone Ol

Hülya Avşar'ın çıplak yakalanması danışıklı dövüş mü?

Hülya Avşar'ın kendi yazlığının havuzunda 'çıplak yakalanması' magazin gündeminin bir numaralı maddesi olmaya devam ediyor. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ görüntülerin pek de masum bir yakalanma olmadığı görüşünde. İşte o video, izleyin siz karar verin!

Hülya Avşar'ın çıplak yakalanması danışıklı dövüş mü?

Hülya Avşar yakalandı mı?  işte video!

Yakalanma sezonu muhteşem bir finalle noktalandı. Star TV'nin Renkli Hayatlar programı, Hülya Avşar'ı üstsüz halde havuzda jimnastik yaparken yakaladı. Gözü ekrana ve beyazperdeye alışkın biri olarak görüntüleri detaylı bir şekilde kritik ettim. Hemen söyleyeyim ki, Avşar birileri tarafından izlendiğinden habersizmiş gibi görünmüyor. Hareketleri bir revü yıldızı kadar zarif ve estetik. Kamera onu boş bulunduğu bir anda yakalayamıyor. Yani öne doğru eğilirken, havuzun merdivenlerinden çıkarken, göbeği iki kat olurken ya da geniş kalçaları görünürken bir türlü göremiyoruz. Sanki bu görüntüler 'gizli bir el tarafından' edit edilmiş, kurgulanmış gibi. Yani ham görüntülerin kurgusunu Hülya Avşar yapmış olsa, ancak bu kadar özenli ve estetik bir görüntü ekrana servis yapılabilirdi. Görüntülerin, Hülya Avşar ile ilgili 'Vücudu bozuldu, göğüsleri sarktı, kalçaları genişledi' şeklindeki yorumların arttığı bir döneme rast gelmesi de ilginç. Hülya Avşar ellerini havaya kaldırıyor, suyun kaldırma kuvvetini de kullandığı için göğüsleri tüm eleştirileri boşa çıkartacak bir görüntüye bürünüyor. Sırtüstü kulaç atarken de aynı durum söz konusu. Adeta, önceden iyice prova edilmiş bir koreografiyi uyguluyor.

HEPSİ TESADÜF OLABİLİR Mİ?
Hülya Avşar'ın girdiği havuzu görüntülemek pek kolay. Zira yan binadan kuşbakışı her şey görünüyor. Avşar daha önce de havuz kenarında sevgilisi Ali Güven ile görüntülenmişti. Hem de planördeki kameraman tarafından... Yani açık havuzların paparazzilere karşı pek de korunaklı olmadığını bile bile bikinisinin üstünü fora etmiş!.. Tabii ki bunların hepsi benim kuruntum olabilir. Ama tangalı Sibel Can ve konserde büstiyeri kayan Ajda Pekkan'- dan sonra Hülya Avşar'ın da sobelenmesine ne buyrulur? Her üçünün de ilerleyen yaşlarında ve fiziki güzelliklerinin tartışma konusu olduğu günlerde 'yakalanmaları' tesadüf mü?

Yüksel Aytuğ/sabah