Abone Ol

Hollywood güzellerinin kötü kaderi!!! Kim, kimi kiminle aldattı???

Onlar dünyanın en ünlü ve en güzel kadınları arasında... Ama göz kamaştıran hayatlarını paylaştıkları erkekler tarafından aldatıldılar!!! İşte Carmen Electra'dan Catherine Zeta Jones'a aldatılmış güzeller geçidi...

Hollywood güzellerinin kötü kaderi!!! Kim, kimi kiminle aldattı???

Hollywood güzellerinin kötü kaderi!!! Kim, kimi kiminle aldattı??? - Resim: 1

Aldatılan: Lindsay Lohan Aldatan: Brett Ratner    İkinci kadın: Alina Puscau


Hollywood dünyasının genç yıldızlarından Lindsay Lohan, aldatıldı. Güzel yıldız, yönetmen sevgilisi Brett Ratner'ı  Romanyalı model Alina Puscau ila yakaladı.

Aldatılan: Kylie Minogue  Aldatan: Olivier Martinez İkinci kadınlar: Sarai Givati & Michelle Rodriguez


Ünlü yıldız Kylie Minogue, Fransız sevgilisi Olivier Martinez'den ayrıldığını açıkladı. Martinez'in iki kadınla Los Angeles'ta görülmesiyle ilgili iddialar sonrasında güzel yıldızın yakışıklı sevgilisi Martinez'den ayrıldığı belirtiliyor. Martinez'in Chateau Marmont Hoteli'nin suitinde önce 24 yaşındaki İsrailli model Sarai Givati'ile buluştuğu ve bir gün sonra da Lost'un yıldısı Michelle Rodriguez'le yemek yediği söyleniyor

Aldatılan: Nicole Kidman Aldatan: Keith Urban İkinci kadın: Amanda Wyatt


Nicole Kidman, alkolik kocasını tedavi ettirdi. Hain koca Nicole`ü aldattı. Dünyanın en güzel kadınlarından Nicole Kidman bile aldatıldı. Kidman`ın alkol tedavisi gören şarkıcı eşi Keith Urban`ın Amanda Wyatt adındaki bir genç  kızla çekilmiş görüntüleri basına yansıdı. Kidman, konuyla ilgili yorum yapmadı.

Hollywood güzellerinin kötü kaderi!!! Kim, kimi kiminle aldattı??? - Resim: 4

Aldatılan: Carmen Electra Aldatan: Dave Navarro İkinci kadın: Jenna Jameson


Ünlü Amerikalı model ve oyuncu Carmen Electra, kocası rockçı Dave Navarro'dan Temmuz ayının 18'inde resmi olarak ayrıldıktan sonra, tüm gerçekleri Amerikan basınına açıklamayı sürdürüyor. Carmen Electra, "Dave benim gibi güzel bir kadını bırakıp çapkınlık yapmaya gitti. Porno yıldızı Jenna Jameson'la uzun süredir beni aldattığını biliyordum. Las Vegas'ta otelde buluşup, seviştiklerini özel dedektifler tutarak kanıtladım" diye konuştu.

Aldatılan: Cameron Diaz Aldatan: Justin Timberlake İkinci kadın: Jessica Biel


Dört yıllık birlikteliklerini noktalayan Cameron Diaz ile Justin Timberlake`in neden ayrıldığı belli oldu.  Genç popçu bir süreden beri dillerden düşmeyen `Jessica Biel ile aşk yaşıyor` söylentilerini Biel ile birlikte doğruladı.

Aldatılan: Jennifer Aniston Aldatan: Brad Pitt İkinci kadın: Angelina Jolie


Bir zamanlar Jennifer Aniston'la evli olan Brad Pitt, eşini Angelina Jolie ile aldatmıştı.  Kaldıkları Los Angeles Standard Hotel'in bazı personelinin ikiliyi çekimler sürerken 'öpüşürken' gördüğünü kimi tabloidlere duyurmasıyla söylentiler alevlenirken, bunun çekimlerin bir parçası olduğu ileri sürülmüştü. Pitt ve Jolie artık evliler.

Aldatılan: Catherine Zeta Jones Aldatan: Michael Douglas İkinci kadınlar: Eva Longoria & Kim Basinger


Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Catherine Zeta Jones, aldatıldığını söyledi.Eşi Michael Douglas'ın  hareketlerinden şüphelendiğini açıklayan Zeta, "Michael'ın hayatında bir başka kadın olduğunu düşünüyorum" dedi. Zeta'nın bu açıklamaları üzerine gözler Michael Douglas'ın son filminde birlikte kamera karşısına geçtiği Eva Longoria ile Kim Basinger'a çevrildi.

Hollywood güzellerinin kötü kaderi!!! Kim, kimi kiminle aldattı??? - Resim: 8

Aldatılan: Halle Berry Aldatan: Eric Benet İkinci kadın: Bilinmiyor.


Oscarlı güzel Halle Berry, eski eşi Eric Benet hakkında "Beni 27 kez aldatmış bir adama nafaka ödemek zoruma gidiyor" demişti.


Aldatılan: Jane Fonda Aldatan: Ted Turner İkinci kadın: Bilinmiyor.


Ünlü aktris Jane Fonda, hayatını yazdığı yeni kitabında, kocası Ted Turner ile evlendikten bir ay sonra, onu bir başka kadınla yakaladığını açıkladı. Fonda, eski kocası için, "Ted benden hep özür dilemek zorunda kaldı" dedi. CNN'in eski patronu Turner ile Fonda, 2000 yılında ayrılmıştı.

Aldatılan: Victoria Beckham Aldatan: David Beckham İkinci kadın: Danielle Heath


David Beckham'ın eşi Victoria'nın güzellik uzmanı Danielle Heath ile oral seks yaptığı iddia edilmişti. Dadı Gibson, çiftin İspanya'daki villasında David ve Danille Heath arasında sık sık cinsel temasa şahit olduğunu belirterek 'Beckham onun yanına gidip, sabah saat 5'e kadar kalıyordu' demişti.

Aldatılan: Paris Hilton Aldatan: Nick Carter İkinci kadın: Ashley Simpson


Ünlü şarkıcı Nick Carter sevgilisi Paris Hilton'un kendisini aldattığını öğrenince intikam için Ashley Simpson'la ilişkiye girdiğini itiraf etti

Hollywood güzellerinin kötü kaderi!!! Kim, kimi kiminle aldattı??? - Resim: 12

Aldatılan: Sienna Miller Aldatan: Jude Law  İkinci kadın: Daisy Wright

Jude Law tarafından aldatılan Sienna Miller'ın, Law'u affedip affetmeyeceği hâlâ netlik kazanmadı. Çünkü güzel oyuncu, suskunluğunu korumakta ısrarlı. Law'un, çocuklarının bakıcısı olan 26 yaşındaki Daisy Wright'la yakınlaşması, 'All the King's Men' adlı filmin çekimleri sırasında gerçekleşti. O dönem, birlikte çok fazla zaman geçirdiklerini anlatan Wright, ilk adımı Law'un attığını belirtiyor. Sienna Miller'ın nasıl bir karar vereceği merakla beklenirken; çifte yakın isimlerden olayla ilgili yorumlar gelmeye de devam ediyor. Miller'ın annesi, Law'u "tam bir aptal" olarak nitelendirirken, ünlü aktörün eski eşi Frost, habere çok şaşırdığını ve Miller'dan herkesin önünde özür dileyen Law'un, özür dilerken samimi olduğuna inandığını ifade ediyor.