Abone Ol

Hızır Çakırbeyli'nin yasak aşkı sosyal medyanın dilinde

29 Aralık 2015 Salı sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer aldı.

Hızır Çakırbeyli'nin yasak aşkı sosyal medyanın dilinde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Mahmut damgasını vurdu. Şahin Ağa’yı öldürdükten sonra kendi abisini de vuran Mahmut’la ilgili çok sayıda ileti paylaşıldı. Hızır Çakırbeyli’nin gayri meşru ilişkisiyle de çok konuşulan dizi 19,1 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu.

İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat günün ilk saatlerinde olmasına rağmen sosyal medyada yüksek hacim yakalamaya devam ediyor. Haberlere yapılan yorumlar ve İsmail Küçükkaya’ya yöneltilen sorularla çok konuşulan program 10,42 Somera Rating ile en çok konuşulan 2. yapım oldu.

O Ses Türkiye, yılbaşı özel programının fragmanının yayınlanmasıyla oldukça dikkat çekti. Yılbaşında çıkacak ünlü isimlerle ilgili yorumlar ve program boyunca yapılan şarkı oylamasıyla konuşulan program 9,37 Somera Rating alarak sosyal medyada 3. oldu.

En çok konuşulan 4. yapım Fatih Portakal ile Ana Haber oldu. Program hashtag’i #mademki ile paylaşılan yorum ve görüşlerle ses getiren program 8,34 Somera Rating ile 4. sıraya yerleşti.

Büyük Sürgün Kafkasya, bu hafta da genç kızların yeni sevgilisi Tolga Sarıtaş ile ilgili yorumlar ve dizinin izleyiciyi ağlatan etkileyici sahneleri ile konuşuldu. Mini dizinin bu bölümü 4,6 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Hızır Çakırbeyli'nin yasak aşkı sosyal medyanın dilinde - Resim: 1