Abone Ol

Pelikancı Hilal Kaplan Erkan Oğur'u Hedef Aldı: Şahsiyetsizliğini Yaptı

Erkan Oğur'un, İbrahim Kalın hakkında açıklama yapmasına tepki gösterenSabah Gazetesi yazarı Hilali.Kaplan, Oğur için 'şahsiyet(sizliğ)inin gereğini yaptı' dedi.

Pelikancı Hilal Kaplan Erkan Oğur'u Hedef Aldı: Şahsiyetsizliğini Yaptı

"Haysiyeti ‘ara’ ki bulasın..." başlıklı bir yazı kaleme alan Hilal Kaplan, geçmişte Ara Güler'in Erdoğan fotoğrafları çektiği için maruz kaldığı eleştirilerden ve Güler'in buna verdiği yanıtlardan örnek vererek yazısına başladı.

Yazısını, "Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın şarkısı için gitar çalan Erkan Oğur'u "kutuplaşmadan muzdarip" olduğunu iddia eden sol-laikçi mahalle hedef aldı. Sefil ve kirli diyen mi ararsın, ölümünü ilan eden mi, "Ruhunu şeytana sattı" diyen mi; yine her türlü hakaret mevcuttu." şeklinde sürdüren Kaplan, "Oğur da şahsiyet(sizliğ)inin gereğini yaptı ve sol-laikçi linç kabilesine 'özeleştirisini verdi" diyerek sert sözler söyledi.

"Oğur, affına yeterli olmayacağı kaygısından olsa gerek iyice çirkinleşerek şöyle devam etmiş:" diyen Kaplan, Oğur'un konu hakkında söylediği sözleri okurları ile paylaştı.

Yazının devamı şöyle;

"Oğur, sol-laikçi "kabile tanrıları" tarafından affedilip kurban edilmekten vazgeçilir mi bilinmez ama bu kafayla gidilirse iktidara yakın çevrelerin daha çok "Neden kültürel hegemonya kuramadık?" diye sorması kaçınılmaz.

Kimse kusura bakmasın; kapısını çoktan kapatmışların kapısını ısrarla çalmaya da kızılcık sopasıyla üstümüze yürüyenlere zeytin dalı uzatmaya da gerek yok."