Abone Ol

Hilal Cebeci içini döktü! Twitter'da panpişizm felsefesi yarattık!

Twitter'da 'panpişleriyle' paylaştığı fotoğraflarla sanal alemin en çok konuşulan ismi olan Hilal Cebeci içini döktü.

Hilal Cebeci içini döktü! Twitter'da panpişizm felsefesi yarattık!

Son günlerin en çok konuşulan ismi twitter'da paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafları ve takipçilerine panpiş diye seslenen Hilal Cebeci oldu. Biz de nedir bu panpiş diye merak ettik ve Hilal Cebeci'yle görüştük. İşte Cebeci'nin sabah.com.tr'ye yaptığı çok özel açıklamalar...

HİLAL CEBECİ TWİTTER'DA +18 FOTOĞRAF

HİLAL CEBECİ'NİN SEKSİ FOTOĞRAFLARI İÇİN


Twitter'da paylaştığınız fotoğraflarla ortalığı yıkıyorsunuz farkında mısınız?

Evet. Dünya starları biliyorsunuz bunu yapıyor. Türkiye'den de takip eden çok insanlar oluyor. Fakat bizden biri herhangi birşey yaptığı zaman ki gördüğünüz o fotoğraflarım, daha önceki çektirdiğim dergi kapaklarındakinden farkı yok. Çıplaklık yok, normalde gazetelerde olduğumuz fotoğraflar onlar. Türkiye'nin bazı şeylere alışması gerektiğini düşünüyorum. Yabancılara karşı her zaman bir sempatimiz vardır bizim. Kendi şarkıcılarımıza ya da oyuncularımıza aynı sempatiyi uygulayamıyoruz malesef.

HİLAL CEBECİ TELEFON SAPIĞIYMIŞ!

İSTER DUŞA GİRERİM İSTER SEVİŞİRİM 

REKLAM İÇİN YAPIYORUM

Reklam için böyle yapıyor diyenler var. Bu doğru mu? Reklam için mi yapıyorsunuz bunları?

Tabi ki reklam için de yapıyorum çünkü bizim mesleğimiz reklamla çok paralel bir şeydir. Bir yoğurt markası bile çıkarsanız reklama ihtiyaç vardır. Bizim hayatımızın yarısı reklama endeksli. Bütün dünyada böyledir. Shakira 6 milyon albüm satıyor ama yine PR çalışması yapıyor. Demekki 6 milyon albüm satan insanın da reklama ihtiyacı var. Ben bunu tabi ki reklam için yapıyorum. PR çalışması yapıyorum. Twitter ve sosyal medya gerçekten çok etkin bir şey, ben de bunu sonuna kadar kullanıyorum.

HİLAL CEBECİ'DEN ŞOK GAF

PANPİŞİZM FELSEFESİ YARATTIK
Twitter'da yazdığınız bazı yazılar çok dikkatimiz çekti. "Bir gün dünyayı panpişler yönetecek ve bugün çok yakın" yazmışsınız. Panpişlerin yönetmesini hayal ettiğiniz dünya nasıl bir dünya?

Twitter, insanların o an hissettikleri, bu çok geyik de olabilir çok ciddi de olabilir, o anki düşüncelerini paylaştıkları sosyal bir ağ. Orada o anda ne hissediyorsa insanlar onu yazıyor. Biz panpişizm diye bir şey çıkardık. Ben çok hümanist bir insanım. Kimi insan çok hümanisttir insanları çok sever herşeye rağmen. Dünyaya pembe gözlüklerle bakmanın, ben bakıyorum diye suçlanmanın da bir anlamı yoktur. Dünyaya bu pencereden bakıyorum. Kimisi çok ciddi bir pencereden bakar, kimisi çok politik bakar. Bu yüzden panpişizm diye bir şey çıkardık. Bu da insanları sevmek, önyargısız olmak, egolardan uazklaşmak (çünkü ben egosu tavan yapmış insanlardan, egolardan hoşlanmıyorum, bu dünyanın çok kısa olduğunu düşünüyorum) demektir. Çok hümanist biri olduğum için panpişizmi de ona uyguladık. Madem ki bu panpişler bu kadar sevildi, o zaman bunların da bir felsefesi olsun dedik. En azından bu panpişizm felsefesini 3-5 kişiye bile aşılayabilirsek ne mutlu bize.

Fulya UGAN/Sabah

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.