Abone Ol

Hesap Zamanı filminde Gülen böyle yakalanıyor

DENİZLİ'de bir grup tiyatrocu darbe girişimi ve sonrasında yaşananlardan esinlenerek çektiği kısa filmde, FETÖ/PYD lideri Fethullah Gülen'in yakalanıp ülkeye getirilmesini konu aldı.

Hesap Zamanı filminde Gülen böyle yakalanıyor

Daha önce darbe girişimini konu alan 'Darbe' isimli 4 dakikalık kısa film çeken Cemal Camako Esebalı, bu kez Fethullah Gülen'in yakalanıp, sorgulanmasını anlatan 'Hesap Zamanı' isimli ikinci kısa filmi çekti. Cemal Camako Esebalı'nın yönettiği kısa filmde, Gülen'i İsmet Toycu canlandırdı. Filmde Fethullah Gülen, Pensilvanya'daki evinde Özel Kuvvetler ekipleri tarafından yakalanıyor. Gülen daha sonra denizaltıyla Türkiye'ye getiriliyor. Türk bayrağının önünde kar maskeli özel kuvvetler ekipleri tarafından sorgulanan Fethullah Gülen'i yakalayan timler, maskelerini bu sırada çıkarıyor.

Hesap Zamanı filminde Gülen böyle yakalanıyor - Resim: 1

Bir özel kuvvetler görevlisi, "Bu şehit Ömer Halisdemir için' diyerek, Fethullah Gülen'e tokat atıyor. Daha sonra ikinci tim elemanı gelerek, "Asker vatanımızın namusudur. Bu da ordumuz için" diyerek ikinci tokadı atıyor.

Hesap Zamanı filminde Gülen böyle yakalanıyor - Resim: 2

Filmin sonunda yönetmen oyuncu Cemal Camako Esebalı, yere düşen Gülen'in kafasına ayağıyla basıp, "Abdülhamit'ten bu yana darbeleriniz bitmedi. Şimdi halk hesap soruyor" diyor.

Hesap Zamanı filminde Gülen böyle yakalanıyor - Resim: 3

Hesap Zamanı filminde Gülen böyle yakalanıyor - Resim: 4

dha