Abone Ol

Her satırı iğrenç: Kız kardeşine defalarca tecavüz edip...

Muğla Milas'ta karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen 13 yaşındaki kızın hamile olduğu ortaya çıktı. Küçük kıza tecavüz ederek hamile bıraktığı iddiasıyla gözaltına alınan 16 yaşındaki ağabeyi ise tutuklandı

Her satırı iğrenç: Kız kardeşine defalarca tecavüz edip...

Yakınları tarafından geçen perşembe günü 75’inci Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne götürülen ortaokul öğrencisi S.T.’nin 8 haftalık hamile olduğu belirlendi. Bunun üzerine polise bilgi verildi.

2 YILDIR TECAVÜZ EDİYORMUŞ!

Psikolog denetiminde ifadesi alınan S.T., ağabeyi O.T.’nin 2 yıldan bu yana tütün tarlasında ve evde kendisine tecavüz ettiğini, kimseye söylememesi konusunda kendisini tehdit ettiğini söyledi.

S.T.’nin anne ve babası ile ağabeyi O.T., gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan anne ve baba serbest bırakıldı, O.T. ise tutuklandı.

SAVCILIK KARARIYLA KÜRTAJ

S.T.’nin, savcılık kararı ve ailenin rızasıyla bebeğinin alınması için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerinin denetiminde kontrol altına alındığı ve bir devlet hastanesinde kürtaj yapılarak çocuğunun alınmasına karar verildiği belirtildi.

Olayın ardından S.T.’nin annesi ve babası Milas’ı terk etti ve başka bir ildeki yakınlarının yanına gitti.