Abone Ol

Hekimoğlu dizisinin 1.fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu'nun fragmanı yayınlandı. Amerika da House Md ismi ile 8 sezon ve 177 bölüm olarak yayınlanan dizi Türkiye'de Hekimoğlu ismi ile yayına çıkacak.İşte Hekimoğlu dizisinin kadrosu ve konusu...

Hekimoğlu dizisinin 1.fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı dizinin senaryo uyarlamasını Banu Kiremitçi Bozkurt, yönetmenliğini ise Hülya Gezer yapıyor. Dizinin yapımcılığını bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan üstleniyor.

Hekimoğlu Dizisi Konusu

Hekimoğlu tıbbı tanı departmanı başkanıdır. Ekibinde bir çok doktor vardır. Hekimoğlu başarılı bir doktor olmasına rağmen hastane kurallarını ve yasaları çok takmaz. Bu umarsamaz tavrı sürekli başına iş açar. Bu nedenle de çalıştığı hastahanelerde çok tutunamaz.

Doktor Hekimoğlu karizmatik bir doktordur. Aslında başarılı bir doktor olan Hekimoğlu fazla risk alan bir doktordur ve işinden kovulur. Diğer hastahaneler ise Hekimoğlunu işe almazlar . Doktor Hekimoğlu asosyal ve zeki bir adamdır çoğu zaman huysuz ve duygusuz olsa da tam bir ukaladır.

Hekimoğlu Oyuncu Kadrosu

Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu)

Okan Yalabık (Dr Orhan)

Ebru Özkan (Gaye)

Damla Colbay (Esin)

Kaan Yıldırım

Aytaç Şaşmaz

Hekimoğlu 1. bölüm fragmanı