Abone Ol

HDP’li Yıldırım: AKP'de Toplu İstifalar Gelebilir!

Bingöl'ün Genç ilçesinde AKP İlçe Başkanı Aydın Kalabalık partisinden istifa etti. HDP'nin Belediye Meclisi Grubu Eş Sözcüsü Ferhat Yıldırım,Aydın'ın istifasının ardından, "Toplu istifalar gelebilir" dedi.

HDP’li Yıldırım: AKP'de Toplu İstifalar Gelebilir!

Bingöl'de AKP Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Kalabalık, "kişisel işlerinin yoğunluğu ve ailevi sebepleri" gerekçe gösterdi.

"AK Parti Genç İlçe Başkanlığı görevini şimdiye kadar büyük bir onurla ifa ettim bu uğurda kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etmekten, onların dertleriyle hemhal olmaktan, mutluluklarını paylaşmaktan her daim memnuniyet duydum" diyen Kalabalık açıklamasında şöyle dedi: "Kişisel işlerimin yoğunluğu ve ailevi sebeplerden ötürü bu görevi layıkıyla ifa etme noktasında herhangi bir zafiyete sebebiyet vermemek adına AK Parti Genç İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum."

İstifanın ardından, HDP Bingöl Belediye Meclis Üyesi ve Grup Eş Sözcüsü Ferhat Yıldırım da sosyal medyada bir açıklama yaptı. Kalabalık'ın mesajını paylaşan Yıldırım, "AKP'de sular durulmuyor. AKP'nin bittiğini gören ya affını istiyor ya istifasını sunuyor. Önümüzdeki günlerde toplu istifa gelebilir" dedi.