Abone Ol

HDP kongresindeki bu fotoğraf sosyal medyayı salladı

HDP'nin dün Ankara'da düzenlenen 3. Olağan Kongresi'nde partinin yeni eşbaşkanları olarak İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve Genel Başkan Yardımcısı Sezai Temelli seçildi.

HDP kongresindeki bu fotoğraf sosyal medyayı salladı

SOSYAL medyada ise HDP'nin yeni eş genel başkanı Sezai Temelli ile CHP Mersin Milletvekili ve parti içi eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aytuğ Atıcı'nın benzerliği gündem oldu.

Bazı internet siteleri ise hem HDP'li Temelli ile CHP'li Atıcı'yı hem de HDP'li Saruhan Oluç ile CHP PM üyesi sanatçı Onur Akın'ı karıştırıp CHP'nin HDP kongresinde gövde gösterisi yaptığını iddia etti...

HDP kongresindeki bu fotoğraf sosyal medyayı salladı - Resim: 1

KEMALBAY: ASKERİ DE YAŞATMALIYIZ...

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Eş Genel Başkan Serpil Kemalbay, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak “Biz bu ülkede kanın durmasını istiyoruz. Barış içinde, müzakere sürecinde hakların birlikte olması için çaba harcadık. Mevcut iktidar bu imkanı ortadan kaldırdı.

HDP kongresindeki bu fotoğraf sosyal medyayı salladı - Resim: 2

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da partisi adına protokol tribünündeydi.

Burada bugün 11 askerin hayatını yitirdiği bilgisi geldi. Askerler de insan. Ve bizler insanı yaşatmalıyız. Askeri de yaşatmalıyız. Herkesi yaşatmak bizim sorumluluğumuzdur. Kimsenin, çocukları savaşa sürmeye hakkı yoktur" dedi.