Abone Ol

Hazal Kaya ve Ali Atay evlendi: Düğünden ilk görüntüler

Güzel oyuncu Hazal Kaya ile oyuncu Ali Atay, akşam saatlerinde Mecidiyeköy Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

Hazal Kaya ve Ali Atay evlendi: Düğünden ilk görüntüler

5 yıldır birlikte olan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin nikah şahitliğini yapımcı Mustafa Uslu, oyuncu Ertan Saban, Hande Yılmaz ve Elif Dikeç yaptı.

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendiOyuncu Hazal Kaya ile beş yıldır beraber olduğu meslektaşı Ali Atay ile bu akşam dünya evine girdi.

'Aşk-ı Memnu' dizi oyuncularının yoğun katılım gösterdiği düğüne Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, Selçuk Yöntem, Baran Akbulut, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Songül Öden, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Alper Kul, yapımcılar Timur Savcı, Fatih Aksoy, yönetmen Abdullah Oğuz gibi isimler katıldı.

Özgür Masur, imzalı gelinlik giyen Hazal Kaya, heyecanlı olduğunu belirterek “Bu kadar heyecanlanacağımı hiç tahmin etmiyorum. Özgür çok yakın arkadaşım ve 17 yaşındayken söz vermiştim, ‘Evlenirsem gelinliğimi sen yaparsın’ diye. Öyle de oldu.” dedi.

Ali Atay ise “Bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Düğünle ilgili her şeyi Hazal organize etti. Ben sürekli şehir dışında çalışıyordum.” diye konuştu. Çift son olarak iş yoğunluğu nedeniyle balayını yazın yapacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde kına gecesi düzenleyen Hazal Kaya ile Ali Atay'ın düğünü Fairmont Quasar Otel'de gerçekleşti. Yılın düğününe ünlüler akın etti.

KINA GECESİNİ BASMIŞTI

Hazal Kaya'nın yakın arkadaşlarının katıldığı geceye nişanlısı Ali Atay da baskın yaptı. Karşılıklı göbek atan çiftin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Eğlenceli anların yaşandığı gecede birçok ünlü isim vardı.

Hazal Kaya, geceye Tuvanam imzalı bir kıyafetle başladı. Kına gecesine, başta Songül Öden olmak üzere, Nur Fettahoğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimler de katıldı.