Abone Ol

Ufak Tefek Cinayetler'in kadın polisi Hayal Köseoğlu'nun yürek hoplatan direk dansı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde polis rolünü canlandıran Hayal Köseoğlu direk dansıyla oldu.

Hayal Köseoğlu'nun yürek hoplatan direk dansı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde polis rolünü canlandıran Hayal Köseoğlu Instagram hesabından direk dansının videosunu paylaştı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde polis rolünü canlandıran Hayal Köseoğlu, dizi hakkında konuşarak, gelecek bölümlerle ilgili tüyo verdi..

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde polis rolünü canlandıran Hayal Köseoğlu, dizideki kadın karakterlerin dünyasının tanıdık olduğunu söyleyerek şunları anlatmıştı:

“Ben özel bir lisede okudum. Dışarıdan böyle gözüken insanlar vardı velilerden. O yüzden çok uzak gelmiyor bu dünya. Ama Merve ve Pelin gibi insanların olabileceğini aklım almıyordu. Yakın zamanda bir yerde toplanıldı. O dünyanın kadınlarıyla biraraya geldim. Hepsinden şunu duydum. Dizi ne kadar gerçekçi diyorlar. Bizde de aynen öyle Merve var dediler. Yetişkinlikte bu tavırların devam edeceğini aklım almıyordu. Ama meğer son hız devam eden bir dünya varmış.

Dizide tanıkları dinleyen polis kadını oynayan Köseoğlu, rolüne hazırlanırken geröek polislerle görüştüğünü söyleyerek şunları anlattı:

“Hem Kadıköy karakolundaki polislerle hem de setteki emniyetçi kadınlarla konuştum. Düşündüğümüz kadar büyük bir uçurum yokmuş. Benim saçlarım toplu, üstümde deri ceket. Bir baktım onlar benden süslü. Çok sert görünmüyorsunuz, böyle hayal etmemiştim dedim. Biz operasyonda öyleyiz, normal hayatta değiliz dediler.”

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde polis rolünü canlandıran Hayal Köseoğlu Instagram hesabından direk dansının videosunu paylaştı.

26 yaşındaki Köseoğlu dansıyla yürek hoplattı.

İşte Hayal Köseoğlu'nun o dansı: