Abone Ol

Harry Potter’ın Return to Hogwarts Fragmanı Yayınladı!

Harry Potter ekibini Hogwarts’ta yeniden göreceği 'Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts' bölümünden ilk tanıtım geldi.

Harry Potter’ın Return to Hogwarts Fragmanı Yayınladı!

İzleyicilerin, Harry Potter ekibini Hogwarts’ta yeniden göreceği 'Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts' bölümünden ilk tanıtım geldi. Önümüzdeki sene Türkiye pazarında açılacak olan HBO Max’in ev sahipliği yaptığı bölüm, 1 Ocak 2022’de izleyici karşısına çıkacak.

Yayınlanan kısa fragmanda, Hagrid karakterine hayat veren Robbie Coltrane, Neville Longbottom'ı canlandıran Matthew Lewis ve Weasley ailesinin babası Arthur Weasley karakterini canlandıran Mark Williams'ın Hogwarts'tan davetiye mektupları aldığını görülüyor.

Return to Hogwarts'ta, Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco Malfoy), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Evanna Lynch (Luna Lovegood) ve daha birçok isim yer alacak.

Serideki filmlere derinlemesine bir bakış sunacak olan retrospektif, oyuncularla ve film ekibiyle yapılan röportajlar içerecek.