Abone Ol

Hande Erçel Spor Salonunda da Kerem Bürsin'den Ayrı Kalamadı: Kahve İçmeye Davet Etti

Son günlerde adı Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Spor salonunda kahve içen Erçel, Bürsin'e de davette bulununca takipçilerini heyecanlandırdı.

Hande Erçel Spor Salonunda da Kerem Bürsin'den Ayrı Kalamadı

Instagram hesabında 20 milyon takipçi sayısına ulaşan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Erçel, son olarak spor salonundan yaptığı bir paylaşımla çok konuşuldu.

KEREM BÜRSİN'E SESLENDİ

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Hande Erçel, son paylaşımında aynı dizide başrolü paylaştığı Kerem Bürsin'e seslenerek kahveye davet etti. Sıfır makyajlı haliyle spor salonundan paylaşım yapan güzel oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı Bürsin'i etiketleyerek "Kahve gelmiş haberin var mı?" notunu yazdı.

Hande Erçel'in bu paylaşımını gören takipçileri "Kerem'den uzak kalamayınca kahveye davet etmiş" yorumunu yaptı.

Hande Erçel Spor Salonunda da Kerem Bürsin'den Ayrı Kalamadı: Kahve İçmeye Davet Etti - Resim: 1

PAHALI EV KIYAFETLERİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Hande Erçel, önceki günlerde pahalı ev kombiniyle dikkat çekmişti. Ayna karşısında çiçekler içinde bir fotoğraf paylaşan Erçel'in giydiği hırka, bluz ve şortun değeri toplam 1167 TL idi. (Hırka fiyatı 529 TL, bluz fiyatı 339 TL, şort fiyatı ise 299 TL)