Abone Ol

Hande Ataizi silikonları saklarken nasıl frikik verdi?

Palmali Şirketler Grubu bünyesindeki Pal FM, müzik dünyasının en iyilerini ödüllendirdiği gecede Hande Ataizi'nin göğüslerindeki değişim dikat çekti

Hande Ataizi silikonları saklarken nasıl frikik verdi?

Tören, Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Geceye katılan Fatih Ürek, Hande Ataizi ile aynı gün estetik ameliyat olduklarını söyledi. Dekolte elbisesiyle gelen Ataizi ise, "Saklamamda sakınca yok ama çok yayılsın istemiyorum" dedi.

"Pal FM Müzik Ödülleri' Çırağan Sarayı'nda yapılan geceyle sahiplerini buldu. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve İstanbul Valisi Muammer Güler'in de katıldığı geceyi Seray Sever sundu. Törene kırmızı renkli kadife mini elbisesiyle katılan Ajda Pekkan, Serdar Ortaç'ın  'Resim' adlı şarkısıyla en iyi single ödülünü aldı. Bir yıl içinde üç farklı koseptte albüm çıkaracağını söyleyen Süperstar, "Stüdyoya girmiş değilim ama caz, pop ve Türk sanat müziğinden oluşan ayrı ayrı üç albüm yapmaya çalışacağım" dedi.

"Caz benim hobim. Popu da bırakamam" diyen Pekkan, "Şu sıralar Yüksek Sadakat grubuna bir şeyler hazırlıyorum. Tabii albümlerin arasında rock da olacak" diye konuytu . Süperstar, vakit bulduklarında Türkan Şoray'la düet yapacaklarını  açıkladı.  'En iyi albüm ödülü' Burcu Güneş'in, 'En iyi erkek şarkıcı' Murat Boz ,?'En iyi klip ödülü Yalın'ın oldu.

Güzel oyuncu masadan kalkerken paparazzilere frikik vermekten de kurtulamadı

Milliyet