Abone Ol

Hamza Dağ: Katar, Türkiye'de Sınavsız Öğrenci Okutacak İddiası Külliyen Yalan

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp, diş hekimliği, eczacılık eğitimi alabileceği" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Hamza Dağ: Katar, Türkiye'de Sınavsız Öğrenci Okutacak İddiası Yalan

Dağ, "Bugün sosyal medyada yayılmaya çalışılan 'Katar Türkiye'de sınavsız öğrenci okutacak' iddiası külliyen yalandır. Katar ile yapılan anlaşma, askeri öğrencilerin değişim programı çerçevesinde karşılıklı olarak okutulmasına ilişkindir" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından "YalancıCHP" etiketiyle yaptığı paylaşımda Dağ, "Maalesef muhalefet ve sosyal medyadaki tetikçileri, her türlü yalana başvurmayı sürdürmekte ve bu uğurda gençlerimizin zarar görmesini bile göze almaktadır. Gençler. Siz bu yalancılara bakmayın, sınavınıza odaklanın. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Hamza Dağ: Katar, Türkiye'de Sınavsız Öğrenci Okutacak İddiası Külliyen Yalan - Resim: 1

Bülent Turan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na: YKS'ye saatler kala attığın bu tweet'in altında ezileceksin!

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu haberle ilgili paylaşımı alıntılayarak, "YKS'ye saatler kala attığın bu tweetin altında ezileceksin!" diye yazdı.

"Siyasetini, yalan dilini biz çekelim, eyvallah; ama milyonlarca gencimizin sınav öncesi moral ve motivasyonunu bozmaya hakkın yok!" diyen Turan, "Protokol iki ülke arasındaki askeri personel-askeri öğrencileri kapsıyor ve yeni değil" ifadesini kullandı.

Hamza Dağ: Katar, Türkiye'de Sınavsız Öğrenci Okutacak İddiası Külliyen Yalan - Resim: 2