Abone Ol

Haluk Levent ile Gamze Özçelik, sokak hayvanları için bir araya geldi

Kurduğu AHBAP Derneği ile Türkiye’deki yardıma muhtaç insanlara ve hayvanlara yardım eden Haluk Levent, Umuda Koşanlar Derneği ile farklı coğrafyalardan insanlara yardım eden Gamze Özçelik ile bir araya geldi ve birlikte sokak hayvanları için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Haluk Levent ile Gamze Özçelik, sokak hayvanları için bir araya geldi

Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara ulaşarak yarım eli uzatan AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent gönülleri fethetmeye devam ediyor. Uzun süredir nüfuz alanı giderek artan yardımlarla gündeme gelen AHBAP aynı süreç içerisinde sokak hayvanları ile ilgili de birçok yardım projesine imza attı.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Haluk Levent; oyunculuğa ara vererek kurduğu yardım derneği ‘Umuda Koşanlar’ ile farklı coğrafyalardan insanlara, ailelere, çocuklara ve hayvanlara ulaşarak onlara yardım götüren Gamze Özçelik ile bir araya geldi.

İki ünlü isim kişisel sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile sokak hayvanları için yapılacak projeleri ve yeni öğretim dönemi öncesinde onarılması gereken okullarla ilgili yapılması gerekenleri konuştuklarını açıkladı.

İşte Levent ve Özçelik'in o paylaşımları:

Haluk Levent ile Gamze Özçelik, sokak hayvanları için bir araya geldi - Resim: 1

Haluk Levent ile Gamze Özçelik, sokak hayvanları için bir araya geldi - Resim: 2