Abone Ol

Halit Ergenç'i çıldırtan caps

Muhteşem Yüzyıl’ın Kanunu Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, çok konuşulan Şehzade Mustafa’nın idam sahnesinin ardından sosyal medyada ailesi ile ilgili fotoğraflar paylaşılmasına tepki gösterdi.

Halit Ergenç'i çıldırtan caps

MUSTAFA'NIN ÖLDÜRÜLÜŞÜ HAFTAYA DAMGA VURMUŞTU!

Muhteşem Yüzyıl’ın iki hafta önce yayınlanan bölümü son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Dizide Şehzade Mustafa’yı canlandıran Mehmet Günsür’ün babası Sultan Süleyman’ın çadırında cellatlar tarafından öldürülmesi izleyenleri ağlatmıştı. Milyonları ekrana kilitleyen sahne, reyting sıralamasında ilk sırada yer almıştı.

Özellikle sosyal medyada 100 binden fazla yorumla dünya gündemine dahi giren dizide idam fermanını veren Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran oyuncu Halit Ergenç ise çeşitli tepkilerle karşılaşmıştı.

BİRAZ BÜYÜSÜN DE ÖYLE BOĞARIM!

Yorumlar karşısında sessiz kalmayı tercih eden Halit Ergenç, sessizliğini dün twitter sayfasından paylaştığı fotoğrafla bozdu. Ergenç, eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile yaz tatilinde çekilen fotoğraflarına caps yapılarak‘Biraz büyüsün de öyle boğarım ben bunu’ yazan fotoğrafa tepki gösterdi.

"BİR DE GÜLÜP EĞLENELİM DİYE..."

Ünlü oyuncu, ‘Buna çok gülüp bir de gülelim diye bana ve Bergüzar’a yollamışsınız. Biraz edep biraz utanma lütfen. Hiç komik değil ‘ diye kızgınlığını dile getirdi. Ergenç’e destek veren hayranları ise Twitter’dan , ‘Dizilerdeki olayları gerçekmiş sanan dengesizleri şiddetle kınıyorum. Takma sen.. Kral adamsin Bizim nesil rahmetli Erol Taş’ı kötü rol yaptığından ötürü taşlamışlardı’ diye yorumlar yaptı.

Halit Ergenç'i çıldırtan caps - Resim: 1