Abone Ol

Hakan Akkaya'nın çıplak erkeklerle olaylı gecesi!

Ünlü modacı Hakan Akkaya, Londra'da sadece çıplak erkeklerin girebildiği bir gece kulübüne girmek istedi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Akkaya, çantasından çıkanlardan dolayı kulübün kapısından çevrildi.

Hakan Akkaya'nın çıplak erkeklerle olaylı gecesi!

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'programında yayınlanan ve ünlü modacı Hakan Akkaya'ya ait olduğu öne sürülen skandal görüntüler, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Programın WhatsApp ihbar hattına gelen görüntülerde, Akkaya'nın sadece çıplak erkeklerin alındığı bir mekana girmeye çalıştığı görüldü.

ÇIPLAK ERKEKLERİN ALINDIĞI MEKANA GİRMEYE ÇALIŞTI

Londra'da cinsel tercihleri farklı olan erkeklerin gittiği ve sadece ayakkabıyla girilebilen gece kulübünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Akkaya'nın cebinden çıkanlar ise herkesi şoke etti.

İşte o video...

CEBİNDEN ÇIKAN MADDELERDEN DOLAYI MEKANA ALINMADI

Bir arkadaşıyla gece kulübüne girmeye çalışan Hakan Akkaya, cebindeki şeffaf poşetin içerisindeki beyaz maddeler yüzünden mekana alınmadı.

Akkaya, güvenlik görevlilerinden poşeti geri isteyince, 'Polisi arayalım. Polisten alın' yanıtını aldı. Ünlü modacı bu sözler karşısında poşeti orada bırakarak mekandan ayrıldı.