Abone Ol

Hain FETÖ Çocuğu Enes Kanter Yunan Bayrak Direğine Sarıldı

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, "Türk halkı sarhoş gibi davranıyor. Yunanistan birçok insana kucak açan bir ülke" dedi, manevi oğlu firari FETÖ’cü Enes Kanter Yunan bayrağına sarıldı.

Hain FETÖ Çocuğu Enes Kanter Yunan Bayrak Direğine Sarıldı

Fethullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter, Yunanistan başkenti Atina’ya gitti, Atina Havalimanı’ndaki Yunan bayrağının direğine sarıldı: “Merhaba Yunanistan” deyip kalp emojisiyle paylaşım yaptı.

Firari FETÖ’cü Enes Kanter’in örgüt elebaşı manevi babası Fethullah Gülen de, 27 Eylül’de Yunanistan’ın Alpha Tv kanalına röportaj verip, Türk halkına hakaret etti: "Türk halkı sarhoş gibi davranıyor. Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor. Yunanistan, her zaman dünya kültürlerinin gelişimin sütunu olmuştur. 

Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes bunun farkına varmalı. Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için yoğun şekilde çalışıyor."

Yunanistan’da popüler olan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, Alpha Tv tarafından “Türk tezlerini çürüten din adamı” olarak lanse edildi ve övüldü.