Abone Ol

Hadise ve Reza Zarrab'ın Yasak Aşkını Ebru Gündeş Falcıdan Öğrenmiş

Hürriyet yazarı Orkun Ün, Hadise ile Reza Zarrab arasındaki ilişkinin bir falcı tarafından ortaya çıkarıldığını iddia etti

Hadise ve Reza Zarrab'ın Yasak Aşkını Ebru Gündeş Falcıdan Öğrenmiş

Hürriyet yazarı Orkun Ün, "Hadise’yi ‘falcı’ yaktı" başlıklı yazısında ikilinin ilişkisinin falcı tarafından ortaya çıkarıldığını ileri sürerek şunları yazdı:

"İki ismin yaşadığı yasak aşkı ortaya çıkaran bir ‘falcı’. Reza Zarrab, Ebru Gündeş ve Hadise’nin yıllardır falına bakan biri var. O kadın bir gün Reza Zarrab’ın davetiyle fal bakmak için Miami’ye gidiyor. Ve o son gidişinde Zarrab’ın evinde ‘Hadise’ ile karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor ama gizemli falcı İstanbul’a döner dönmez Ebru Gündeş tarafından ‘sıkıştırılıyor’. Ebru Gündeş’in ısrarlarına dayanamayan falcı her şeyi anlatıyor ve Hadise ile Reza Zarrab ilişkisinden böylece Ebru Gündeş emin oluyor."

"Gündeş mahkemeye verdiği dilekçede, eşinin ilişki yaşadığı kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Buraya dikkat... Ebru Gündeş isim vermiyor ama ‘ima’ ediyor. Çünkü Hadise ile Gündeş’in dostlukları çok eskiye dayanıyor."


AYRILIĞIN NEDENİ MİAMİ İLE TELEFON GÖRÜŞMELERİ

Hadise, ilişki yaşadığı Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı almış, bunu da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla açıklamıştı. O ayrılık kısa sürdü.
O kısa süre içinde bizlerde, ‘kıskançlık krizi aralarını bozdu, evlilik isteği ikiliyi ayırdı’ gibi iddiaları yazmıştık.
Ama öyle değilmiş...

O ayrılığın nedeni Hadise’nin bir süredir görüşmediği Zarrab ile yaptığı telefon görüşmeleriymiş. İstanbul ile Miami arasında yapılan o görüşmelerden Kaan Yıldırım’ın haberi olunca iki isim ciddi bir kavgaya tutuşup yolları ayırma kararı almışlar.