Abone Ol

Hadise Eurovision jürisinde

Hadise, Belçika’nın Eurovision’a göndereceği şarkıyı seçmek için düzenlediği Eurosong yarışmasında jüri üyesi olarak görev yapacak.

Hadise Eurovision jürisinde

Ünlü şarkıcı, haberi sosyal medya hesabından “Bugün Eurovision şarkıcısını seçecek Eusosong’un ulusal jürisinde ben de varım” diyerek duyurdu.

Sırada evlilik var

Twist markası için özel bir koleksiyon tasarlayan Hadise, bundan sonra aile kurmak ve sinema filminde oynamak istediğini söyledi.

Hadise Eurovision jürisinde - Resim: 1Sivaslı Hadise mini giydi soğuktan titredi

Twist, markasının yüzü olan şarkıcı Hadise, ‘Hadise for Twist’ adını verdiği rock tarzındaki koleksiyonunu dün tanıttı. Şarkıcılık ve adına çıkan koleksiyondan sonra diğer hayalinin evlilik olduğunu söyledi.

Hadise, “Bu bana büyük bir ödül. Birkaç hayalim daha var. Onları da gerçekleştiririm inşallah. Üçüncü sırada herkes gibi yuva kurmak var. Diğeri de uzun yıllar sahnede olmak ve sinema filminde yer almak” dedi.

Hadise Eurovision jürisinde - Resim: 2Hadise'nin frikik korkusu

Toplantının yapıldığı salonda fotoğraflarını görünce duygulandığı görülen şarkıcı, 44 parçadan oluşan koleksiyonu arkasında duran mankenlerle tanıttı. “Sevenlerimi kendi özel dünyama sokuyorum” diyen Hadise, “Küçüklüğümden beri böyle bir hayalim vardı. Sahnelerde olmak istiyordum, başardım. Kendi koleksiyonum olur diye düşündüm. Allah yine beni mutlu etti. Hem ince hem hatlı kızlar da giyebilir. Rock tarzı benden çıktı, çünkü benim öyle bir tarafım da var” şeklinde konuştu.