Abone Ol

Habertürk'ün Sansürü CHP'yi Kızdırdı: Kılıçdaroğlu İptal Etti

Medyafaresi.com özel haber- Bağımsız bir haber kanalı olduğunu iddia eden Ciner Grubuna ait HaberTürk TV, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun canlı yayınlanan grup toplantısını yarıda kesti. Kılıçdaroğlu ise saygısızlığı affetmedi.

Habertürk'ün Sansürü CHP'yi Kızdırdı: Kılıçdaroğlu İptal Etti

Kılıçdaroğlu yarıda kesilen konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Berat Albayrak'la ilgili açıklamalarına yanıt veriyordu.

Merkez Bankası rezervleri ve Berat Albayrak hakkında konuşan Kılıçdaroğlu'nun sözleri bir anda kesildi,izleyenler reklam nedeniyle yayının kesildiğini düşündü. Oysa Habertürk TV'de o anda reklama da gidilmemişti.

Tam o sırada Habertürk TV'de tuhaf bir gelişme yaşandı. 5-10 dakika sonra Kılıçdaroğlu'nun konuşması devam ederken tekrar canlı olarak ekrana verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarını son ana kadar kesintisiz yayınlayan haber kanallarından Habertürk TV'nin Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını neden kestiği de, 10 dakika sonra neden tekrar canlı yayına başladığı da anlaşılamadı.

CHP'li kaynaklar, Kılıçdaroğlu’nun yapılan saygısızlık nedeniyle HaberTürk TV'de yarın konuk olacağı programa katılmama kararı aldığını belirtti.

Medyafaresi.com