Abone Ol

Habertürk'te yayını terk eden Çilingiroğlu CNN Türk'te star oldu

Habertürk'te sözünün sık sık kesilmesi üzerine sinirlenerek yayını terk eden Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırladığı Tarafsız Bölge programının yıldızı oldu.

Habertürk'te yayını terk eden Çilingiroğlu CNN Türk'te star oldu

Habertürk'te sözünün sık sık kesilmesi üzerine sinirlenerek yayını terk eden California Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyesi, kalp damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırladığı Tarafsız Bölge programının ise yıldızı oldu.

Ahmet Hakan ve programın diğer konukları Çilingiroğlu ile boğazda yemek yiyip, zeybek oynamak için sözleşti...

Habertürk'te yayını terk eden Çilingiroğlu CNN Türk'te star oldu - Resim: 1Mehmet Çilingiroğlu kimdir? Mehmet Çilingiroğlu nereli ve kaç yaşında

Türkiye'nin yetiştirdiği önemli kalp damar uzmanlarından olan ve uzun yıllardır bulunduğu ABD'de önemli bilimsel çalışmalara imza atan California Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Çarşamba Akşamı ilk olarak Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına katıldı.

Türkiye'deki koronavirüs salgınına ilişkin mevcut durumu değerlendiren, ABD'deki çalışmalara ilişkin de bilgi veren Çilingiroğlu, sözünün Yılmaz ve diğer konuklar tarafından sık sık kesilmesi üzerine tepki göstererek yayını terk etti.

Çilingiroğlu, daha sonra CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı.

Habertürk'te yayını terk eden Çilingiroğlu CNN Türk'te star oldu - Resim: 2Habertürk'te canlı yayın karıştı: Ünlü Profesör Mehmet Çilingiroğlu yayını terk etti

Burada da ABD'deki aşı ve ilaç çalışmaları ile salgın karşısında yaşanan kaosu anlatan Çilingiroğlu programın adeta yıldızı oldu.

Hem Ahmet Hakan ile hem de konuklarla büyük bir sinerji yakalayan Çilingiroğlu, yayın bitiminde de Hakan ve konuklarıyla boğazda yemek yiyip, zeybek oynamak için sözleşti.

Çilingiroğlu'nun son olarak söylediği "o zaman Türklüğümü unutmadığımı göreceksiniz" sözleri ise adeta Habertürk'teki tartışmaya da gönderme oldu.

İşte o video...