Abone Ol

Habertürk yazarı: Hiçbir uzmanlığı olmadığı halde telefon şovu yapan bakan depremin kaybedeni oldu

Habertürk yazarı Kübra Par, İzmir depreminin ‘kazananları ve kaybedenleri’ni yazdığı yazısında Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP’li Gürsel Tekin’i ‘kaybedenler’ olarak niteledi.

Hiçbir uzmanlığı olmadığı halde telefon şovu yapan bakan depremin kaybedeni

Kübra Par, yazısında, enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmaya çalışan kurtarma ekipleri, Somalı madenciler ve Türkiye’ye dayanışma mesajı veren Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’i kazananlardan olarak niteledi.

Par, kaybedenleri ise şöyle niteledi: “Enkaz üstünde poz verip hiçbir uzmanlığı olmadığı halde zamanla yarışan kurtarma ekibinin elindeki telefonu alarak “Şarjı biter mi?” diye düşünmeden depremzedeyle kameralar önünde konuşan Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli…

Koordine etmesi gereken çok daha kritik işler dururken vatandaşa çorba dağıtıp sosyal medyadan paylaşan İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer...

Kızılay Kan Merkezi’nin çöktüğünü iddia ederek yanlış haber yayan Gürsel Tekin… Uyarıları dikkate almadan yıkılan apartmanların etrafını seyir amaçlı dolduran münasebetsizler… İzmirliler hakkında sosyal medyada kin ve nefret dolu paylaşımlar yapan alçaklar… Kaybetti…”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.