Abone Ol

Bahçeli'den Boykot Kampanyası: #HabertürkTvİzlemiyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yardımcısı Ulvi Yönter'in Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki ve Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile arasında geçen gerginliğin ardından #HabertürkTvİzlemiyorum etiketi ile paylaşım yaptı.

Bahçeli'den Boykot Kampanyası: #HabertürkTvİzlemiyorum

MHP'nin hazırladığı anayasa taslağını, Habertürk canlı yayınında konuklarıyla değerlendiren gazeteci Ebru Baki, MHP tarafından hedef alındı. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in, "Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur" görüşünün ardından MHP'li İsmail Özdemir de HaberTürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'e yönelik olarak paylaşım yaptı.

Bahçeli'den Boykot Kampanyası: #HabertürkTvİzlemiyorum - Resim: 1

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Twitter hesabından Habertürk sunucusu Ebru Baki için "MHP'ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir. Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e Ebru Baki'nin bugünkü yayınında yanıt verildi.  Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, canlı yayında yaptığı açıklamada Yönter'in açıklamalarını aynen iade ettiğini dile getirdi.

MHP, HaberTürk sunucusu Ebru Baki'nin ardından HaberTürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'i hedef aldı. MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Aydemir için, "Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar vermeye cüretini nerden buluyorsunuz?" dedi.