Abone Ol

Haber Global Magazin kanalı oldu: Deniz Akkaya geldi, DHA gitti

Medyafaresi.com Özel Haber - Haber Global'de sular durulmuyor. Arka arkaya alınan kararlarla gündeme gelen Azeri sermayeli Haber Global'de bir skandal karar daha alındı. Sabah saatlerinde Demirören Haber Ajansı'yla anlaşmanın iptal edildiği duyuruldu.

Haber Global’de Deniz Akkaya depremi

Duyurunun yapıldığı sırada ekranda Deniz Akkaya vardı. Kanal son dönemde Deniz Akkaya'ya program yaptırarak adını duyurmak isterken, Dha ile sözleşme feshi şirkette yeni bir sıkıntıya sebep oldu.

250 tl zam alan çalışanlar Deniz Akkaya'ya verilen parayı anlamazken DHA'nın da kesilmesi, haber kanalı olmaktan vaz mı geçiliyor sorusunu gündeme getirdi.

Azeri kanalın Ceo'su iki yıldır her görüşmesinde bir kanal daha açacaklarını söylerken, haber kanalında ajansları kesmesi yeni kanal bu kanal mı sorusunu akıllara getirdi.

Azeri Ceo ve Genel yayın yönetmeni Mammad Gulmammadov son dönemde yapmadığı zamlar ve kaldırdığı İzinlerle gündeme gelmişti. Daha sonrs Şirin Payzın'la iş görüşmesi yapmış ancak sonra "arkadaşız" diyerek çarketmişti. Mirgün Cabas'ın program adına yayın saatine karar verilmişken ani bir şekilde bu kararından da dönmüştü.

Medyafaresi.com Özel Haber