Abone Ol

Güneşin Kızları sosyal medyaya damga vurdu

7 Aralık 2015 Pazartesi sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Güneşin Kızları yer aldı.

Güneşin Kızları sosyal medyaya damga vurdu

Güneşin Kızları, büyük bir fan kitlesine sahip olan Ali ve Selin çiftinin sahneleri, Haluk’un Ali’nin kendi oğlu olmadığını öğrenmesi ve Ali’nin sahnelerinde Tolga Sarıtaş’ın gösterdiği oyunculuk performansıyla sosyal medyada en çok konuşulan yayın oldu. Dizi, 38,44 Somera Rating ve %55,7 ileti payı aldı.

Fatih Portakal ile Ana Haber, #duymakistiyorum etiketi ile paylaşılan, ülkenin geleceğine yönelik temenniler ile konuşuldu. Program 8,72 Somera Rating ve %5,1’lik ileti payıyla en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Güneşin Kızları sosyal medyaya damga vurdu - Resim: 1

En çok konuşulan üçüncü yayın Derin Futbol oldu. Program sosyal medyada Galatasaray-Astana maçı tahminleri ve Ahmet Çakar’ın yorumları ile konuşulurken 6,79 Somera Rating ve %3,2’lik ileti payıyla üçüncü sıraya yerleşti.

Yeşil Deniz, dizideki Ege şivesi ve komik sahneler ilgili iletilerle konuşuldu. Dizi 6,72 Somera Rating ve %3,2 ileti payıyla sosyal medyada en çok konuşulan 4. yapım oldu.

İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat’te,  dış politikayla ilgili yorumlar #şakasıyok etiketiyle konuşuldu. Program 4,81 Somera Rating ve %2,2’lik ileti payıyla günün en çok konuşulan 5. programı oldu.