Abone Ol

Güneşin Kızları 21. bölümde aşk krizi!

Kanal D'nin sosyal medya fenomeni dizisi Güneşin Kızları 21. bölüm fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Savaş ve Nazlı aşklarının arkasında duracak mı?

Güneşin Kızları 21. bölümde aşk krizi!

Güneşin Kızları 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecan dorukta. Nazlı ve Savaş'ın arasındakileri aileler öğreniyor. Peki Haluk ve Rana bu duruma nasıl tepki verecek? Savaş ve Nazlı ayrılacak mı yoksa aşklarının peşinden mi gidecekler?



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneş eve döner. Yokluğunda Rana’nın kızlara yaptıklarını öğrenmiştir ve bir daha tekrarlanmayacağından emin olmaya karar verir. Rana ile Güneş karşı karşıya gelirler. Güneşin Kızları son bölümü tüm detayları haberimizde...

Haluk, klinikten çıkar. Yaptıklarından çok pişmandır. Güneş ise, Haluk’un yanındadır. Haluk’un ailesiyle arasını düzeltmesi için, herkesi Haluk’un annesinin evine davet eder.

Kızlar okula başlar. Herkesin gözü onların üzerindedir. Çok geçmeden bunun sebebinin Melisa ve Tuğçe olduğunu anlarlar.


GÜNEŞİN KIZLARINDA TESCİLLİ GÜZEL

Miss Turkey 2014 ikincisi Dilan çiçek Deniz, Kanal D’nin sevilen dizisi “Güneşin Kızları” dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. En son “Tatlı Küçük Yalancılar”da rol alan Deniz, dizide Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği Mert’in üniversiteden arkadaşı Elif karakterini canlandıracak. Elif, Ali’yle aşk yaşayan Selin’in güçlü rakibi olacak.