Abone Ol

Gülşen'den 3 boyutlu seksi konser!

FOTO GALERİ - Güzel şarkıcı Gülşen Bostancı'da 3000 kişiye 3 saat süren muhteşem bir konser verdi.

Gülşen'den 3 boyutlu seksi konser!

GÜLŞEN BOSTANCI’YI SALLADI FOTO GALERİ

Üç boyutlu videoyla başlayan konserde tüm dans kareografilerinde yer alan Gülşen, konser süresi boyunca hem şarkı söyeldi hem de dans etti.

İzleyicilerin katılımıyla enerjisi bir an bile düşmeyen konserde dans koreografileri de büyük beğeni topladı. 2013 ilk çeyreğinde fiziki ve dijital satışta liste başı olan albümüyle kelimenin tam anlamıyla konserinde de tozu dumana kattı.

Sahneye "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" şarkısı için tasarlanan 3 boyutlu videoyla çıkan Gülşen seksi kostümünün altında bu defa askeri postallar giydi ve sahnenin her santimetrekaresini kullandı. Şarkıların neredeyse tamamında koreografi sunan Gülşen’in enerjisi tüm seyirciye ulaştı ve oturma düzenine sahip konser salonunda düzen bozuldu.

İki haftada tükenen bilet nedeniyle hayranlarının birçoğu konseri izleyemedi.

50 kişilik ekiple üç ay çalıştı.

İlk İstanbul konseri için 50 kişilik bir ekip çalıştı. Yeni orkestrası ile sahne alan sanatçı eski ve yeni şarkılarından hazırladığı repertuar ve Antilop ekibi tarafından canlı olarak sahneye aktarılan ve özel çekimlerden oluşan üç boyutlu senkronize videolar ile konser izleyiciye tam bir görsel şov yaşattı.

Murat Dalkılıç baskını!

2012’nin en çok dinlenen şarkısı Bir Güzellik Yapsana’yı söylerken Murat Dalkılıç sürpriz olarak sahnede belirdi ve şarkıyı birlikte söylediler. Sevilen slow şarkılarını art arda söylediği dakikalar boyunca yine ilk albümüne kadar uzandı.

Yeni hit’leri seyirci belirlemiş bile

Gülşen, İlk albümünden bugüne bütün hit’lerinin yer aldığı şarkıları de kısa kısa içine alan bir potpuri sundu. KENDİNE MÜSLÜMAN için yapılan üç boyutlu video ve seksi dans kareografisiyle konserin ikinci yarısını başlattı ve performansıyla dakikalarca alkışlandı.

Bis’te 3000 kişiyle halay çekti

Finali yine video şovuyla birleştirdiği KARDAN ADAM’la yaptı. Gülşen videoda elinde bir şemsiye, karlar arasında kayboluyordu. Sahneden kayboluşunun ardından kopan alkışla son sürprizini yaptı. Seyirciler arasından ve sahnenin arkasından beliriveren davulcular yeniden YATCAZ KALKCAZ ORDAYIM’ı çalmaya başladı, Bostancı Gösteri Merkezi’nde binlerce kişi sahne önünde toplandı. Gülşen tüm dans ekibi, davul ve kemençe eşliğinde halay çekerek sahneden inerken yüzlerce hayranı sahne önünde halay çekiyordu.

Gülşen konserleri hızla devam ediyor. Bundan sonra ilk durak İzmir Arena (20 Nisan) ve Bursa Suare (27 Nisan)

DHA

GÜLŞEN’DEN BEYAZ SHOW’DA POTPORİ ŞOV -VİDEO-

Beyaz’da Gülşen fırtınası! Yakın ilgisi ve frikiği şaşırttı!.. VİDEO

GÜLŞEN MAKYAJSIZ YAKALANDI! FOTO GALERİ

GÜLŞEN’İN KORKUTAN GÖRÜNTÜSÜ.. FOTO GALERİ

GÜLŞEN’DEN YILIN FRİKİĞİ.. FOTO GALERİ

GÜLŞEN PİDE KUYRUĞUNDA