Abone Ol

Gülben Ergen ve Seren Serengil Twitter'da birbirine girdi!

Gülben Ergen ile yıllardır kavga ettiği Seren Serengil bu kez çok ağır sözlerle birbirlerine girdi.

Gülben Ergen ve Seren Serengil  Twitter'da birbirine girdi!

Magazin camiası, şu sıralar iki ünlünün akıl almaz kavgasını konuşuyor. Yıllardır birbirlerine küs olan Gülben Ergen ile Seren Serengil’in ağıza alınmayacak hakaretleri, küfürleri duyanları dehşete düşürüyor. Twitter’da karşılıklı küfürlerde iş tamamen çığırından çıkmış durumda. Sanat camiası “Seviye hiç bu kadar düşmemişti” diye konuşuyor...

GÜLBEN ERGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu sözler kavgada bile söylenmez!

Gülben Ergen gözyaşlarına engel olamadı! Videoyu izlemek için tıklayınız

Gülben Ergen’in Kıbrıs uçağında Sibel Can’la aynı uçakta yer aldığı sorusuna, “Ben 1 numaraydım, arkamdakileri görmedim” şeklinde yanıt vermesine Serengil’den sert bir yanıt geldi, “Sibel Can’ın acaba hizmetçisi olabilir misin sen! Cornflakes’e kornfilikis diyen kıro! Birinci sırada o koca totonla otursan ne olur? Sınıfın 5! Ne acı listelerden sahnelerden yüz numaraya inip uçaktaki birinci sırada oturmakla övünecek kadar düşmek varmış” dedi. Ergen ise “Aynı köpek, yıllardır sürekli uluyorsa, duymuyor kulak, bir diyen olursa bu ulumaya başladı diye, gülümsüyor insan. Ulur ulur susar, felaketi’.

İşte Sibel Can'ın geçen yıl ki tangalı fotoğrafı

Serengil bunun üzerine çığrından çıktı ve “Az mı çantasını taşıdın az mı yatağında yattın az mı elbisesini giydin az mı sevgilisine otele gittin o köpeğin sen.. Haklısın bende köpeklik. Allah’a şükür kimsenin kocasına bakmadım. Menfaat karşılığı teknelere gitmedim, evliyken eski sevgilimle buluşmadım ahlaksız denmedi arkamdan” diye karşılık verdi.

SEREN SERENGİL VE SEVGİLİSİNİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SEREN SERENGİL'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İşte yıllardır süren kavganın içyüzü!

Gülben Ergen 1987’de Seren Serengil’in de desteği ile dönemin en parlak eğlence mekanlarından olan Stardust Gazinosu’nda çalıştı. Ancak iddiaya göre Ergen, Serengil’in 5 yıl büyük aşk yaşadığı işadamını elinden aldı. Ve soğuk savaş bundan sonra başladı. İşte yıllardır süren kavgadan pasajlar:

Yıl: 2003 Seren Serengil konuk sunucu olarak çıktığı Pazar Keyfi programında Gülben Ergen için “Benim sevgilimi elimden aldı. Muazzez Ersoy’un sevgilisini elinden aldı. Vefasız” dedi. Ergen ise Seren Serengil için “O’nu Allah’a havale ediyorum” demekle yetindi. Bunun üzerine Serengil, kasedinin ortaya çıktığını, evli bir adama aşık olduğunu söyledi.

Yıl: 2004 Seren Serengil Savaş Ay’a verdiği röportajda ‘Köpeğim Tiny fareden korkuyordu. Bahçede fare görünce Gülben demeye başladım, şimdi duyunca havlıyor.’ diyerek ‘Gülben deyince havlayan köpek’ deyimini magazin literatürüne soktu.

Yıl: 2005 Seren Serengil, Gülben Ergen ve Hülya Avşar’ın yaşadığı bir polemikte Avşar’ı tutarak “İnsanlar Hülya’ya sataşarak bir yerlere gelmeye çalışıyor. En iyi markaları giyse de, Kezban’lık yine bir yerinde kalıyor. İsterse Michael Jackson’la düet yapsın, Kezban yine kezbandır” dedi. Gülben Ergen ise bu açıklamalara “Dikkat edin. Her üç veya altı ayda bir konuşuyor. Zır zır laf söyleyen tiplerden birisi. O’na niye cevap vereceğim ki. O’nun konuşmasındansa, benim adımı duyunca havlayan köpeğinin konuşmasını tercih ederim” cevabını verdi. Serengil ise “Tayni çok asildir. Onunla aynı dili konuşmuyorlar. Cevap olarak ‘Hav! Hav! Hav!..’ dedi. Sonra da onun anlayacağını söyledi” diye konuştu.

Yıl: 2007 Seren Serengil konuk olduğu programda sunucunun Ergen’in saç rengini değiştirmesiyle ilgili haberi “Gülben Ergen’in evinde tüp mü patladı?” şeklinde sunmasına “Gülben Ergen’in tüpü patlasa da kurtulsak” yanıtını verdi. Ergen, Seren Serengil hakkında 150 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Yıl: 2009 Popstar Alaturka yarışmasına jüri üyesi olan Gülben Ergen, yine Serengil’in hışmından kurtulamadı. Serengil ‘Popstar Alaturka, Armağan olmasa çok kötü. Gülben, reytingleri düşürdü yine hâlâ yüzsüz bir şekilde televizyona çıkıyor” dedi. Ergen cevap vermedi.