Abone Ol

Sevgilisini gözaltına aldırıp, evlenme teklifi yaptı!

ERZURUM'da kamuda görevli A.Rıza Bayana, bir süreden bu yana arkadaşlık ettiği diyetisyen Fatma Polat'ı memleketine giderken havalimanında 'gözaltına aldırıp' evlenme teklifi yaptı.

Sevgilisini gözaltına aldırıp, evlenme teklifi yaptı!

Güllerden kalp çizilen Nöbetçi Müdürün odasında sevdiği arkadaşını gören Fatma Polat, sürpriz evlilik teklifi öncesinde, polise çağrılınca korktuğunu söyledi.
Kamu görevlisi A. Rıza Bayana, DHMİ Nöbetçi Müdürlüğündeki arkadaşlarına 3 Temmuz günü uçakla Ankara üzeri Kahramanmaraş'a gidecek yolculardan Fatma Polat'a sürpriz evlilik teklifi yapacağını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine Erzurum DHMİ'de güvenlik kontrolünün yapıldığı alanda önlem alındı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diyetisyen Fatma Polat, belediye otobüsü ile hava limanına gelince ekip harekete geçti. Polis bölmesinde arkadaşının "İşte bu" demesi üzerine valizlerini x-ray cihazından geçiren Fatma  Polat'a yaklaşan Nöbetçi Müdür A. Bekir Özcan, kendisini tanıttktan sonra, "Çantanızı alır mısınız? Müdüriyete gitmemiz lazım. Sizinle ilgili bir sıkıntı var" sözleri üzerine rengi kaçan Polat, görevlilerin arkasından havalimanındaki üst kata çıktı. Nöbetçi Müdür odasına geçen Polat, ışıkların yanması ile birlikte güllerden kalp çizilen odada bekleyen arkadaşı A. Rıza Bayana'yı görünce hem şaşırdı hem de derin bir 'Oh' çekerek korkusunu unuttu.
Aşırı heyecanlanan Fatma Polat, arkadaşı A. Rıza Bayana'nın evlilik teklifi karşısında çok mutlu oldu. "Hayata kaybetmekten korktuğum tek şey olur musun? Benimle evlenir misin?" teklifi karşısında şaşırarak, mutlu olan Fatma Polat, "Sıkıntı var' denilence korktum. Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Evet, evet" diye karşılık verdi.
Nöbetçi Müdür A. Bekir Özcan, Devlet Hava Meydanları Erzurum İşletmesi'nde güzel bir olaya tanıklık edeceklerini belirterek, "Bir evlenme teklifi olacak. Mekan olarak da  odamızı tercih ettiler. Yenge hanım şu an otobüste geliyor. Birazdan o süprizi yapacağız. Sayın savcım odanın hazırlığını yaptı. Bu videoyu sizlerle paylaşacağım. Devlet Hava Meydanları olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz" diye 'anons' yaptığı videoyu sosyal medyada paylaştı. Nöbetçi Müdür A. Bekir Özcan, hayırlı bir işe katkıda bulunmaktan mutlu olduğunu bildirdi.
Evlilik teklifi ardından Fatma Polat ile A. Rıza Bayana, aynı uçakla Ankara üzerinden memleketleri Kahramanmaraş'a bayram tatiline tatile giderken yayınlanan viedo tıklanma rekoru kırdı. Sürpriz evlenme teklifi yapan A. Rıza Bayana'nın bayram tatilinde Polat'ı ailesinden isteyeceği ve nişan yapacağı belirtildi.

Kadir SABUNCUOĞLU- Zafer KUMRU/ERZURUM, (DHA)


Sevgilisini gözaltına aldırıp, evlenme teklifi yaptı! - Resim: 1
Sevgilisini gözaltına aldırıp, evlenme teklifi yaptı! - Resim: 2
Sevgilisini gözaltına aldırıp, evlenme teklifi yaptı! - Resim: 3
Sevgilisini gözaltına aldırıp, evlenme teklifi yaptı! - Resim: 4